10

apr

Oxy
In Beauty \ Haar

Passiescore:

De haartrends voor de lente en zomer van 2018

Door Redactie

In dit artikel nemen we je mee naar de haartrends van 2018 voor de lente en zomer. De middenscheiding, troebele haarkleuren, laagjes, waarmee wil jij worden gezien in de lente en de zomer? Passievrouwen zette de laatste haartrends op een rijtje!

Middenscheiding

Een duidelijke scheiding is hot. Bij mij valt dit standaard al in het midden en daar hoef ik weinig aan te doen. Steeds meer modellen lopen over de catwalk met een middenscheiding dus autmatisch valt het steeds meer op. Alexander McQueen, Isabel Marant en Valentino toonden de middenscheiding. Een zijscheiding door een kruin is ook helemaal mooi. Trek je scheiding wel even strak. Lange, nonchalante lokken met een scheiding, je kunt er zo je bed mee uitstappen en je hoeft er niets meer aan te doen. Je haar zit perfect. De scheiding zal er bij iedereen anders uitzien, afhankelijk van je haren en type. Lekker losjes, nonchalant, golven, dit is de trend van 2018.

Oxy

Bron: Wellnessacademie.com

Je mag weer gezien worden

Het is een trend om je haren in een scheiding of helemaal naar achteren te laten stylen, zelfs achter je oren. Zo laat je je gezicht en oren helemaal zien. Haar uit je gezicht geeft een frisse look en laat de mooie kenmerken van je gezicht zien.

Troebele kleuren

In deze zomer komen er vooral veel troebele kleuren in de mode, een beetje ondefinieerbare kleuren. Denk dan bijvoorbeeld aan beige- en zandachtige tinten. Dit komt dichtbij de natuurlijke haarkleur en ziet er natuurlijker uit. Dit vormt een mooie overgang naar de herfst waarbij beige en goud tinten terugkomen.

Warme kleuren

Meer aan het einde van de zomer zie je de warme kleuren zoals kastanjebruin, mooie balayage of donkerblonde tinten in het modebeeld verschijnen.

Laagjes

Lang haar op een lengte is de trend van 2018. Je haren zoveel mogelijk te laten uitgroeien, is het advies van de kapper. Ook aan de voorkant mag je haar lang zijn. De “blund cut” is nog steeds in de mode. Botte lijnen maken nog steeds een opmars. Zelf draag ik graag een bob en dit past dan bij mij.

Show je gezicht

Perfect steil en glanzend haar, ook nog eens recht afgeknipt. Het lijkt simpel en gemakkelijk, maar wie heeft er nu steil haar van zichzelf? Je hebt een goede stijltang nodig.

Lange lage steile staarten

Een lage paardenstaart is ook helemaal in. Een lage paardenstaart als variatie op het lange, steile haar. Je kunt dit uitstekend combineren met vlechtwerk of gewoon door het haar steil naar achter te kammen of in de nek samen te binden.

Paar plukjes of vlechtjes in je gezicht

Twee voorste of losse plukjes, los of gevlochten vastzetten op het hoofd. Een beetje hippie of en boho look. Leuke variatie op het golvende haar!

Doe eens wat anders. Gebruik eens haarextensions. Je kunt kiezen uit leuke en budgetvriendelijke extensions, haarverlengingen van alle lengtes, volumes en verschillende stijlen. Bijvoorbeeld deze OxY hair extensions. Heb jij deze al gebruikt?

Oxy 2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.