17

nov

img_6332
In Beauty \ Haar

Passiescore:

Mooier haar dan een Geisha!

Door Wendy Versteeg

Waar je ook bent, wat je ook doet en waar je ook gaat, Batiste Droogshampoo is dé oplossing voor vrouwen met een klein beetje – of een beetje veel – haast. Droogshampoo is geschikt voor elk haartype en ieder Batiste product heeft een unieke (prettige) geur. Ik heb eigenlijk altijd wel een bus in huis!

Batiste neemt vette haardeeltjes in het haar op waardoor het lijkt alsof je haar net gewassen is. De producten onderscheiden zich door niet alleen te functioneren als een ‘gewone’ droogshampoo maar je hebt verschillende varianten die bijvoorbeeld ook volume aan het haar geeft voor een frisse touch up. Naast de volume heeft Batiste verschillende geuren en speciale varianten in het assortiment waardoor er voor iedereen een droogshampoo tussen zit!

img_6333

Een droogshampoo kun je gebruiken om verschillende redenen, denk hierbij aan een tijdgebrek, bad hairday, extra volume in het haar en tja, eigenlijk kun je een droogshampoo om wel 100 redenen gebruiken. Het Batiste assortiment verschillende variaties waaronder vrolijke geur-droogshampoos en een selectie gespecialiseerde droogshampoos.

Voor vrouwen die zich willen wanen in oosterse sferen met prachtige Geisha’s,  fruitige aroma’s en volumineus haar, is nu Batiste Oriental toegevoegd aan het vaste assortiment. Je zit lekker op de bank met een kop thee, je haren in een knot en een comfy outfit aan. Dan word je opeens gevraagd voor een spannend avondje uit. Stress! Kan je in zo’n korte tijd nog een geslaagde uitgaanslook creëren? Yes you can! Met behulp van Batiste Droogshampoo! Geef je haar binnen enkele seconden een frisse boost, volume en versteviging.

Het verre Oosten is al tijden van invloed op de catwalk, dus met de geur van Oriental ben jij helemaal up to date. De Oriental heeft een trendy en warme geur van appel, grapefruit en wilde bessen. Om de oriëntaalse beleving compleet te maken is er een licht aroma van jasmijn, kokos, sandelhout en cederhout toegevoegd.

img_6332

Stap 1: Schud de flacon droogshampoo goed voor gebruik. Til telkens een stukje haar op waardoor je de droogshampoo op de hoofdhuid kan sprayen. Doe dit door je hele haar als je ook volume wil creëren. Houdt de spuitknop op 30 cm afstand en sprayen maar!

Stap 2: Masseer de droogshampoo goed door met uw vingertoppen. Zo creëer je volume en zorg je ervoor dat de droogshampoo overal bij de aanzet van uw haar komt.

Stap 3: Style jouw haar zoals je gewend bent

Batiste droogshampoos zijn ook te gebruiken voor mensen met extensions of een permanent. Zorg er dan alleen wel voor dat de droogshampoo bij de natuurlijke haarwortels te recht komt. De Batiste droogshampoos zijn te koop bij o.a. de Trekpleister, Kruidvat, DA en sinds dit jaar ook bij de Etos vanaf € 4,79 per spray. De prijzen in de verschillende winkels kunnen afwisselend zijn. Meer informatie vind je trouwens via: www.batiste.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.