9

feb

wendy

Passiescore:

Tips hoe je je haar mooi en elegant kunt stylen voor Valentijnsdag met Babyliss Super Styler

Door Redactie

Hoe kun je je mooi stylen met valentijnsdag voor jouw geliefde vriend, vriendin, partner en/of date? Hieronder delen we een aantal leuke tips. Valentijnsdag is natuurlijk bij uitstek de kleur van rood en roze. En hoe ga jij je haren stylen? Hieronder delen we graag een aantal tips voor een leuke Valentijnsdag. En heren, als je dit artikel leest, ook nog met ideale cadeautip voor jouw Valentijn!

Goede stijltang 

Het allerbelangrijkste is om een goede stijltang aan te schaffen. We kunnen jullie dan ook allemaal de Babyliss Super Styler (advanced styling haute performance) aanraden. Dit is een prachtige stijltang, die er ook nog eens bijzonder mooi en stijlvol uitziet. Met zwart en matte uitstraling inclusief beschermhoes en compact om ook mee op reis te nemen. En je hoeft niet bang te zijn dat je haren te heet worden. er zitten zwevende keramische platen in en je kunt de stijltang op vijf verschillende standen zetten. Deze BaByliss Super Styler bevat een ingebouwde microprocessor die maar liefst 50 keer per seconde de temperatuur controleert en regelt. Deze elementen in deze stijltang zorgen een gelijkmatige warmteverdeling en helpen om je haar te beschermen tegen beschadiging.

Babyliss Super Styler 3

De BaByliss Super Styler is superhandig. Binnen nog geen tien seconden is deze stijltang op temperatuur en klaar voor gebruik. Je hoeft dus niet lang te wachten totdat deze stijltang de juiste temperatuur heeft. De temperatuur kun je instellen op vijf standen van 160 graden tot 200 graden. De ideale temperatuur is 180 of 190 graden, omdat mijn haar best een fijne dikte geeft. Ook ideaal is dat de snoer lekker lang is, wel drie meter! Je kunt hem overal gebruiken met een stopcontact in de buurt van drie meter. De stijltang geeft ook licht en ziet er bovendien erg mooi uit. We vinden dit een mooie aanwinst!

Babyliss Super Styler 2

Tips om te stylen 

We vinden ook leuk om jullie nog een aantal tips te geven, waar je rekening mee kunt houden:

  1. Begin met schoon en droog haar: zorg ervoor dat je haar volledig droog is voordat je begint met het stijlen. Nat haar kan beschadigen als het wordt blootgesteld aan de hitte van de stijltang. De stijltang van Babyliss zorgt voor een mooie verdeling van de hitte.
  2. Breng eventueel een hittebeschermend product aan op je haar voordat je gaat stijlen. Dit helpt om je haar te beschermen tegen de hoge temperaturen van de stijltang en voorkomt schade.
  3. Verdeel je haar in kleine secties voordat je begint met stijlen. Dit zorgt ervoor dat je elk deel van je haar grondig kunt stijlen en helpt om een glad resultaat te krijgen.
  4. Begin bij de wortels van je haar en werk langzaam naar de punten toe. Dit helpt om je haar gelijkmatig te stijlen en voorkomt dat je delen overslaat
  5. Breng na het stijlen een beetje haarolie of -serum aan op de punten van je haar om glans toe te voegen en pluizigheid te verminderen.

Babyliss Super Styler 1

Mooie look voor Valentijnsdag

Valentijnsdag is een perfecte gelegenheid om iets nieuws te proberen met je haar. Of het nu gaat om een gedurfde kleur, een trendy kapsel of een unieke stylingtechniek, stap uit je comfortzone en experimenteer met een nieuwe look. Onthoud dat het belangrijkste is dat je je goed voelt in wat je draagt en dat je Valentijnsdag op een manier viert die bij jou past! En voor de mannelijke lezers onder ons: hier kun je deze stijltang kopen. Een schitterend Valentijnscadeau voor jouw vriendin, partner, vrouw of geliefde! Hoe ga jij haar verrassen?

deco

wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.