7

jan

IMG_4905 mini
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Beauty Kitchen Abyssinian Oil Aroma Facial Concentrate

Door Wendy Versteeg

Beauty Kitchen staat voor 100% natuurlijke ingrediënten en betaalbare, effectieve producten. Ik testte onlangs een aantal producten en kan na enkele maanden gebruik melden dat ik helemaal verslaafd ben aan een van de producten.

Jo-Anne, grondlegger van dit leuke merk studeerde scheikunde. Ze is kruidenbotanist, gepassioneerd imker en dol op beautyproducten. De Beauty Kitchen Angels hebben een belangrijk mantra: 100% maakt het verschil en tegen deze achtergrond creëren zij de beste producten met de meest waardevolle, natuurlijke ingrediënten. 100% effectief, 100% betaalbaar, 100% natuurlijk. Met gave lijnen zoals Love Me, Chill Me, Inspire Me, Abyssinian Oil en Create your Own probeert Beauty Kitchen voortdurend te vernieuwen en te inspireren.

img_5932

Het Abyssinian Oil Aroma Facial Concentrate (€29,99 – 30 ml) is volgens kenners de absolute hero van de skincare-lijn. Abyssinian Oil bevat Omega 9 dat nog krachtiger is dan Jojoba of Arganolie. Je kunt de intensieve hydraterende olie op basis van 100% natuurlijke werkstoffen iedere dag gebruiken. De formule bevat trouwens onder andere rozenbottel, frambooszaad en geraniumolie. Ik vind het een heerlijke verwenolie die snel in de huid trekt en zorgt voor een zachte huid met een comfortabele geur. Zoals jullie hieronder zien, is Jake niet bij mij weg te slaan wanneer ik het product gebruik!

img_5934

Ik ben dol op deze olie. Het heeft mijn huid door de afgelopen twee maanden heen geholpen en dat was niet makkelijk omdat de weeromstandigheden vrijwel dagelijks veranderden. De ene dag stond ik op en werd het 20 graden terwijl het nu gevroren heeft wanneer ik mijn dochter in de vroege ochtenduren naar school breng. Als je het als product voor elkaar krijgt mijn huid in top conditie te houden dan krijg je een ere vermelding: bij deze!

img_5933

Een selectie van de Beauty Kitchen lijn is vanaf heden verkrijgbaar bij Holland & Barrett in Nederland en België. Voor alle producten, meer informatie, vestigingen en de webshop neem je even een kijkje op: www.hollandandbarrett.nl.

 

 

 

1 Reactie

Veronique Loyd

9 juni 2019 om 04:26

Hey

ik koop vaak wat bij u online
Maar ik heb een vraag, ik zie veel producten in deze winkel http: // bit. ly / CheaperProducts12 die u ook verkoopt in uw webshop.
maar daar items zijn 58% goedkoper, nou mijn vraag is wat het verschil is tussen u webshop en die van hun,
is het de kwaliteit of iets anders, Ik hoop dat u mij kunt helpen!

Met vriendelijke groeten
Natasja Bomenwij

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.