10

mrt

Collage gezichtsborstels

Passiescore:

De gezichts- reinigingsborstel van Clinique en Philips

Door Redactie

De dames die wel eens naar de schoonheidsspecialiste gaan hebben er misschien al ervaring mee. Het borstelapparaat. Al langer verkoopt Philips de VisaPure, maar Clinique heeft nu ook een reinigingsapparaat ook voor thuisgebruik.

Een reinigingsborstel voor je gezicht kun je vergelijken met een elektrische tandenborstel. We weten dat het een betere reiniging is doordat wij zelf met een gewone tandenborstel niet op die manier kunnen poetsen. Hetzelfde geldt voor de reinigingsborstels. Door de rotaties en vibraties van de borstel worden onzuiverheden, dode huidcellen en make-upresten los geborsteld van de huid. Hierdoor krijg je een dagelijkse diepe reiniging en wordt de kans op onzuiverheden kleiner.

De reinigingsborstels van Clinique en Philips hebben allebei één borstel met twee gebieden, een voor de T-zone (neus, kin en stukje voorhoofd tussen de ogen) en het andere gebied voor de grote oppervlakte (wangen en voorhoofd).

Zowel de reinigingsborstel van Clinique (€125,00) als die van Philips (€159,99) kunnen onder de douche gebruikt worden. Dit maakt het voor sommige mensen (inclusief mijzelf) interessanter om in je reinigingsroutine toe te passen.

Collage gezichtsborstels

Deze week heb ik de reinigingsborstel van Clinique thuis gekregen en ik ben er heel erg enthousiast over. Na gebruik voelt mijn huid zacht aan, de huid ziet er goed doorbloed uit en je ziet ook echt dat de huid goed gereinigd is. Mijn onzuiverheden en grove poriën zijn afgenomen. Zeker een aanrader! Ik houd jullie de komende weken op de hoogte over mijn ervaring!

Hoe reinig jij je huid? Laat het ons weten via Facebook, Twitter of Instagram!

Geschreven door: Simone van Eerd

Totaal 2 reacties

Joyce

10 maart 2015 om 15:39

Informatief stukje over de reinigingsborstels. Ikzelf heb er nog geen ervaring mee maar het lijkt mij wel prettig om mee te werken.

groet van Joyce

Beantwoorden

Scarlett De Croock

2 november 2018 om 15:48

Ik gebruik het borstelapparaat van LR

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.