7

jul

kruidvat
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Kruidvat Skin Science Reinigingssysteem

Door Wendy Versteeg

Het Skinscience Purifying Cleansing System van Kruidat is geschikt voor alle huidtypes. Daarnaast zijn er nog een aantal producten uitgebracht waaronder de Deep Cleansing Cream die je in combinatie met elkaar kunt gebruiken. Vandaag vertel ik jullie graag meer over dit mooie systeem.

De tijd dat we ons gezicht met een wattenschijfje schoonmaakten lijkt wel verledentijd. Iedereen is tegenwoordig in de weer met reinigingssystemen en natuurlijk ben ik ook voor jullie gaan testen. Kruidvat Skin Science Reinigingssysteem is een innovatieve reinigingsmethode van de huid, die door de sonische technologie de huid doeltreffender reinigt dan een handmatige gezichtsreiniging.

IMG_2540

Kruidvat Skin Science Reinigingssysteem is een innovatieve reinigingsmethode van de huid, die door de sonische technologie de huid doeltreffender reinigt dan een handmatige gezichtsreiniging. Dankzij het Kruidvat Skin Science Reinigingssysteem is de huidteint egaler en ziet de huid er stralend en gezond uit.

IMG_2544

Door de vormgeving van de borstel en het feit dat je het product ook onder de douche gebruiken werk het erg prettig en lekker snel. Als het systeem is opgeladen kun je met één druk op de knop je gezicht goed en grondig reinigen.

IMG_2545
Ik gebruik de Kruidvat Deep Cleansing Cream en gebruik de hoeveelheid in de vorm van ongeveer een tuinboontje. De verpakking geeft aan dat je 20 seconden per zone moet reinigen. De cream is trouwens geschikt voor elke huidtype. Het is een hele basic cream die samen met de borstel je huid reinig. De fijne scrubdeeltjes in de fromule verfrissen de huid zonder deze te irriteren of uit te drogen. Het toegevoegde natuurlijke Kudzu-extract is bekend om zijn werking tegen vrije radicalen en gaat oxidatieve stress tegen.

IMG_2541

Wil jij je gezicht reinigen en wil je geen honderden euro’s uitgeven aan vergelijkbare systemen? Dan is deze variant absoluut een prima en bruikbaar alternatief. Na gebruik is mijn huid altijd goed schoon en voelt zacht aan.Het Kruidvat Skin Science Reinigingssysteem kost €17,99 en de Deep Cleansing Cream is te koop voor €2,29 (150 ml).

Meer informatie vind je op www.kruidvat.nl

1 Reactie

Jetty

26 januari 2020 om 13:26

Ik heb het systeem skin science x gekocht en nu zijn die losse borsteltjes niet meer te koop raar hoor.
Je schaft iets aan en dan hebben jullie het niet meer .
Bedankt hoor.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.