7

okt

IMG_20131007_161301
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Nieuwe delights van MÁDARA

Door Michelle Mahulete

De afgelopen twee weken hebben we volop mogen genieten van een heerlijk herfstzonnetje. Perfect weer om nog lekker op het terras te vertoeven. Maar de dalende temperaturen zorgen er bij mij voor dat ik een droge huid krijg en er dus op het moment extra zorg aan moet besteden. Dit bracht mij bij Mádara, een botanische cosmeticalijn met erg fijne producten. Ik ben een groot voorstander voor botanische producten, maar moet eerlijk zeggen dat ik dat niet altijd gebruik.

Mádara heeft sinds kort haar botanische cosmeticalijn uitgebreid met deze twee heerlijke gezicht- en lichaamszeepjes. Zoals je hieronder kunt zien, maken de verpakkingen het tot een cadeautje. Vind je niet? Ik vind het mooi en bijna zonde om het zeepje uit te pakken.

IMG_20131007_173435

Bij dit cadeautje is overal aan gedacht! Ook de binnenkant van het doosje is verrassend mooi. En de geur die van het zeepje vrijkomt … zorgt dat je je er direct mee wil douchen. Dus dat heb ik gedaan!

De zepen zijn van puur botanische ingrediënten. De ene zeep is gemaakt van braam & havermelk (vooral de geur van havermelk komt goed naar voren) en de ander van cranberry & jeneverbes. De combinatie van de geuren is verfrissend. Door de toevoeging van jojoba-olie en hydraterende plantenextracten werkt de zeep reinigend en verzachtend voor de huid. Dit kan mijn droge huid goed gebruiken.

IMG_20131007_162554

IMG_20131007_162341

De zeep geeft weinig schuim, maar laat daarvoor in de plaats een heerlijk zacht laagje achter op de huid. Helaas kan ik dat op de foto niet laten zien, maar dat geeft des te meer reden om deze zepen eens te proberen. Mijn huid voelt na het douchen soepel en zacht aan. Ik hoef (nu nog) geen extra rijke crème of bodylotion te gebruiken. Ik ben benieuwd wat je er van vindt. Kijk voor meer informatie op www.madaracosmetics.nl.

 

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.