9

aug

nivea
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Nivea after sun lotion voor onder de douche

Door Redactie

We willen allemaal het liefst zo lang mogelijk genieten van de zomerse dagen, daar hoort natuurlijk een goede zonnebrandcrème met een hoge factor bij. Maar om ons zomerse kleurtje te behouden is after sun ook heel belangrijk. After sun brengt het vochtgehalte in je huid terug op pijl, hydrateert en daarnaast verkoelt het je huid en voorkomt het vervellen en zo heb je dus langer plezier van je bruine kleurtje!

Voor onder de douche
Om het je nog makkelijker te maken is er nu de verfrissende after sun lotion voor onder de douche van Nivea. Erg handig, want nu hoef je je niet nog extra in te smeren na het douchen en je hoeft niet te wachten met aankleden voordat de after sun is ingetrokken maar je kunt je direct klaar maken. Je brengt deze after sun lotion aan onder de douche, je doucht volgens je gebruikelijke ritueel en na het afspoelen van je douchegel breng je de after sun lotion aan.  foto 4

Komkommer
En voila, een superzachte gehydrateerde huid direct na het douchen! De lotion bevat komkommer, komkommer verkoelt de huid en vult het vocht terug aan. Ik weet dit nog wel van vroeger, klein en te eigenwijs om even vijf minuutjes te nemen om mijn huid goed in te smeren met als resultaat: een verbrand gezicht. Mijn moeder heeft toen een komkommer uit de koelkast gepakt en deze in schijfjes gesneden en op met gezicht gelegd, het hielp direct. Fijn dus dat komkommer in deze lotion is verwerkt!

Nivea geeft nog de tip om restjes van het product uit de douche te verwijderen omdat deze anders glad kan worden, ik heb hier helemaal geen last van gehad. De lotion ruikt lekker fris, de geur is niet te sterk en prima te gebruiken door zowel mannen als vrouwen. Na het douchen blijft de geur ook nog heel subtiel hangen. Verkrijgbaar bij drogisterijen voor €9,49.

Kijk voor meer informatie op www.nivea.nl

Door: Stephanie Vluggen

1 Reactie

Petra mourits

4 juni 2020 om 10:16

Nivea aftersun douche lotion is top spul ik kan het niet meer kopen in de winkel waar dan wel help

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.