19

feb

Nivea overzicht
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

NIVEA Sensitive dag- en nachtcrème

Door Tamara Schellekens

Wederom een nieuwe talentvolle redactrice waar jullie in de komende maanden meer over gaan lezen: Stephanie Vluggen. Zij testte voor ons de nieuwe NIVEA Sensitive.

NIVEA Sensitive
Sinds kort heeft NIVEA een nieuwe lijn ontwikkeld, de Sensitive gezichtslijn. De producten zijn speciaal ontwikkeld om de tekenen van een gevoelige huid te verminderen zoals roodheid, droogheid en trekkerigheid.

De producten zijn parfum en parabenenvrij, tevens bevatten de producten geen kleurstoffen en zijn ze PH-neutraal. De Nivea Sensitive lijn bestaat in het totaal uit vijf producten, een dagcrème, nachtcrème, reinigingsmelk, micellair water en reinigingsdoekjes.

Sinds een aantal dagen gebruik in nu de NIVEA Sensitive dag- en nachtcrème, ze kosten beide maar €7,99 per stuk, dus ik was erg benieuwd.

DagcrèmeDagcreme
De dagcrème zit in een tube, wat ik zelf altijd praktisch en hygiënisch in gebruik vind. Het is een verzorgende formule verrijkt  met druivenpitolie en zoethoutextract die huidirritaties kalmeert en roodheid zichtbaar vermindert.

Mijn eerste reactie op deze crème: smeert gemakkelijk uit, trekt vrij snel in en laat gelukkig geen vet laagje achter maar zorgt ervoor dat je huid meteen super zacht en minder trekkerig aan voelt. Dit had ik van te voren niet gedacht, ik had verwacht dat het een wat vollere en vettere crème zou zijn, zoals je dat vaak ziet bij crèmes voor een gevoelige huid. Ook de rode en schrale plekjes op mijn gezicht zijn na het gebruik al een stuk minder zichtbaar.

Er zit zelfs SPF 15 in de crème, dit beschermt tegen zonnestraling en vroegtijdige huidveroudering. Erg fijn!

Nachtcrème
nachtcreme

De nachtcrème is net zoals de dagcrème verrijkt met druivenpitolie en zoethoutextract. Maar de nachtcrème is net wat voller van structuur maar smeert alsnog erg gemakkelijk uit. Het duurt wel wat langer voordat de crème ingetrokken is maar dat vind ik geen probleem, zo heeft mijn huid ‘s nachts de tijd om te herstellen.

Na drie dagen de crème elke ochtend en avond gebruikt te hebben voelt mijn huid al wat minder droog aan, ook de schrale plekjes zijn minder zichtbaar geworden.

De hele Sensitive lijn is parfumvrij. Wat ik vaak een nadeel vind aan parfum vrije producten, is dat ze soms wat muffig ruiken. Bij deze crèmes is dat niet het geval, de crèmes zijn vrijwel geurloos.

28 dagen test28 dagen test
NIVEA geeft je de kans om de Sensitive lijn 28 dagen te testen, als je huid dan nog niet gekalmeerd is, krijg je je je geld terug!

De NIVEA Senitive lijn is te koop bij drogisterijen en via de website van NIVEA kun je een gratis sample bestellen om kennis te maken met de Sensitive lijn. Kijk voor meer informatie op: http://www.nivea.nl/producten/Gezichtsverzorging/sensitive/

Totaal 3 reacties

J.

19 februari 2014 om 17:24

Ik gebruik sinds kort ook deze lijn en bevalt mij erg goed!

Beantwoorden

FirstEthel

5 december 2017 om 14:15

I have noticed you don’t monetize your page, don’t waste your traffic,
you can earn additional bucks every month because you’ve
got hi quality content. If you want to know how to make extra bucks, search for: Boorfe’s tips best adsense alternative

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.