8

jan

vaselinec
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Vaseline: QUEEN BEE

Door Wendy Versteeg

Vaseline Lip Therapy heeft weer een nieuwe limited edition uitgebracht. Vorig jaar maakten ze mij al blij met de enorm lekkere Pink Bubbly Lip Therapy die naar roze champagne smaakt en deze keer is er gekozen voor een balsem met honing genaamd: Queen Bee. Jummmmmm! Enne… pas op want voordat je het weet ben je verliefd op dit heerlijke product!

vaseline 2

De Vaseline Queen Bee Lip Therapy zorgt voor een mooie glans op de lippen en blijft lekker lang zitten. De formule is heerlijk zacht, ruikt simpelweg fantastisch en zorgt ervoor dat je niet alleen maar een exemplaar op je bureau en nachtkastje maar zeker ook in je tas mee wil dragen. Zeg maar dag tegen droge lippen, velletjes en oneffenheden want met deze heerlijke balsem zijn jouw lippen snel zacht en kus-baar! Overigens gebruik ik de formule stiekem ook wel eens voor mijn nagelriemen!

vaseline

Het tinnetje enorm mooi om te zien en tja.. ik ben nu eenmaal dol op Vaseline producten! Limited Edition Queen Bee is jouw vertrouwde potje Vaseline, maar dan met een honeylicious glans, met de zachte geur van honing. Dit product is nu voor €2,99 per tinnetje verkrijgbaar bij Kruidvat. Voor meer informatie over de producten van Vaseline neem je een kijkje op:
http://www.vaseline.nl

1 Reactie

M. Rosbergen

18 maart 2024 om 00:10

Is dit nog of weer te koop?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.