15

jan

vichy
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Vichy: Ideal Body 3 Gouden olie

Door Wendy Versteeg

Het lichaam heeft even moeten wachten op een complete Vichy verzorgingslijn, omdat alleen het ideale goed genoeg is. Net zoals bij de verzorgingsproducten van Vichy voor het gezicht. Ideal Body is inmiddels op de markt gebracht en het is een ideale lijn lichaamsverzorgingsproducten, omdat ze beantwoordt aan de verwachtingen van alle vrouwen die willen stralen met een huid die steviger, beter gehydrateerd, voelbaar gladder en stralender is.

De Ideal Body lijn bevat vier nieuwe producten die een unieke combinatie van de werkzame bestanddelen: LHA + Hyaluronzuur + 10 fundamentele droge oliën bevatten boordevol voedingsstoffen. Deze essentiële weldaden zijn verkrijgbaar in een Serum-Melk, een Balsem, een Olie en een 3 Gouden Olie met even verrassende als fantastische texturen. Zodat met de tijd het verzorgingsritueel de huid steeds mooier maakt en het lichaam gevoed.

vichy

Ik testte de Ideal Body 3 Gouden olie. Deze is gebaseerd op fundamentele oliën en is een droge olie die verrijkt is met parelmoeren. De olie is ideaal voor zowel het lichaam als het gezicht en het haar. De voedende olie, die geschikt is voor alle huidtypen, heeft een verhelderend en egaliserend BB effect dankzij de 3 parelmoeren die het bij elkaar brengt: goud, koper en brons.

De huid is direct gehydrateerd en blijft dat de rest van de dag. Mijn huid voelt na gebruik satijnzacht, is gladder en absoluut stralender. Ook mijn haar ziet er glanzender uit na gebruik. Kortom echt een enorm multifunctioneel product! Naast de verschillende microparelmoeren bevat de 3 Gouden Olie ook een ‘blur’ effect. Door de lichtweerkaatsing te laten afwijken van de oorspronkelijke richting, worden kleine imperfecties van de huid veel onopvallender. We like!

vichy 2

Alsof het trouwens niet beter kan, heeft het product een heerlijke geur die mij doet denken aan zomerse temperaturen. Bergamot, amandel, ylang-ylang samen met lelietje-van-dalen, roos en de oranjebloesem. zalig! In de verte mengen de vanille, de muskus en de tuberoos zich in de geur waardoor deze lang blijft hangen en sensueel aandoet.

Ik ben wel erg benieuwd naar de rest van het Vichy Ideal Body assortiment. Voor de volledigheid vind je hier nog even alle prijzen op een rijtje: Serum-Melk (normale tot droge huid)  €24,95 – 400ml, Serum-Melk (normale tot droge huid) €18,95 – 200ml, Balsem (droge tot zeer droge huid) €19,95 – 200ml, Olie (voor glans) €22,95 – 100ml en de 3-Gold Oil (voor een stralend en egaliserend effect)  €27,95 – 100ml.

www.vichy.nl

Totaal 3 reacties

lenssens Ingeborg

15 november 2017 om 16:11

net gekocht…ruikt idd heerlijk maar is het normaal dat er een dikke substantie uit de spray komt? Die er trouwens niet vlot uitkomt ?

Ik hoor het graag!

Beantwoorden

Loes

24 mei 2021 om 12:02

Wat een heerlijk spul , iedereen vraagt hoe ik al aan zulke mooie bruine benen kom
Ik meng hem wel met een andere massage olie dan doe ik er langer mee en smeert ie nog beter uit !

Beantwoorden

Rose Mangroe

26 oktober 2021 om 23:19

Waarom is de bodyserum nergens meer te koop! Ben hier zo verdrietig om! Dit is super spul en dan plots niet meer te bestellen!!!!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.