19

mrt

essie
In Beauty \ nagels

Passiescore:

Essie Lounge Lover lente 2016

Door Wendy Versteeg

De Essie Lounge Lover collectie is geïnspireerd op het altijd zonnige Florida. Luxe resorts, fashion, het strand. Allemaal plekken waar je graag wil zijn. Florida’s Palm Beach volgens trendwatchers the place to be. Ik heb aan de Zandvoortse kust niets te klagen maar wat de zon betreft.. daar moet ik nog even op wachten. Kijken jullie even mee naar de kleurtjes?

De collectie bevat zes veelzijdige kleurtjes. High Class Affair, Lounge Lover, Sunshine state of Mind, Off Tropic, Poolside Service en Shades on. Alle kleurtjes hebben een crème finish (mijn favoriete finish!) en dekken uitstekend in twee laagjes. Op naar de swatches! Ik heb overigens vijf kleurtjes ontvangen, de zesde kan ik jullie helaas niet laten zien.

IMG_1964

Op de foto hieronder zien jullie de High Class Affair nagellak. Dit is een lichte nude teint met een vleugje zalm. Een zeer draagbare teint die ondanks het lichte karakter toch een uitermate goede dekking geeft. Deze nagellak kun je werkelijk overal bij dragen.

IMG_1983

Een van mijn favorieten is Shades on. Dit is een paarse nagellak met een koele, blauwe twist. Ik ben normaliter niet de grootste fan van paarse nagellak maar dit is een lekkere pittige kleur waarvan je direct vrolijk wordt.

IMG_1980

Lounge lover doet mij denken aan zalmroze. De teint is lekker opvallend en ik kan mij zo voorstellen dat veel dames deze kleur niet alleen op hun handen maar ook teennagels gaan dragen. Like it!

IMG_1979
Dit vind ik zo’n mooie teint! Pool Side Service is een dusty blauwe teint met een vleugje teal en groen. Ik kan werkelijk geen genoeg krijgen van deze unieke nagellak. Ik draag deze kleur enorm vaak!

IMG_1981
Deze donkere groene kleur draagt de naam Off Tropic. Ik moet bekennen dat het best een donkere teint is voor de lente maar wel erg intens en mooi. Niet iedereen wil lichtere of felle kleurtjes dragen in de lente en dar speelt Essie goed op in!

IMG_1982

De lakjes van Essie hebben een breed kwastje en dat is prettig omdat je je hele nagel in een beweging kunt voorzien van nagellak Kortom: de kleurtjes uit de Essie lentecollectie 2016 zijn weer geweldig. Voor €9,99 per lakje haal je de lente in huis. Je vindt ze onder andere bij Etos en Bol.com.

 

– advertentie –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.