26

apr

mini opi
In Beauty \ nagels

Passiescore:

Moederdag: OPI Royal Treatment

Door Wendy Versteeg

Wanneer jij je nagels gaat lakken dan is het uitermate belangrijk dat je een base coat gebruikt. Een base coat beschermt jouw nagels tegen verkleuringen en maakt ze egaal. Op deze manier kun je jouw nagels makkelijker lakken en zorg je ook voor een langere houdbaarheid van jouw pas gelakte nagels. Als je er dan ook nog een top coat en snel drogende formule bij gebruikt ben je helemaal goed bezig!

De OPI Royal Treatment bevat een Top Coat (15ml), Natural Nail Base Coat (15ml) en de super fijne DripDry nagellak sneldroogdruppels (9ml). Breng de transparantroze base coat altijd aan voordat je gaat lakken. Zo heb je een optimale hechting van de nagellak en voorkom je dat je nagels verkleuren. Ga je geen kleurtje gebruiken? Dan zorgt de formule voor een mooie glanslaag. De Natural Nail Base Coat ervoor dat het roze van je nagel extra geaccentueerd wordt.

IMG_2778

Als de base coat goed droog is, dan kun je jouw nagels lakken. Wanneer de nagellak droog is dan is het tijd voor de top coat. Deze wordt over nagellak aangebracht voor een mooie, hoogglanzende beschermlaag. De lak wordt hierdoor nog dieper en voller van kleur en beschadigt minder snel.

IMG_2779

Ik heb zelf nooit zo heel veel zin om te wachten op het drogen van mijn nagels. Daarom gebruik ik altijd de DripDry nagellak sneldroogdruppels. Deze breng je aan nadat je klaar bent met nagels lakken. Voor het allermooiste resultaat. 1 minuut na het aanbrengen van je Top Coat, laat je met de handige pipet 1 à 2 druppels DripDry uitvloeien over je nagels. Je nagellak voelt al na 60 seconden droog aan en is binnen 10 minuten stootdroog.

IMG_2780

Ik vind dit een enorm leuke tip voor Moederdag! Deze set bevat: topcoat, base coat en drip dry sneldroogdruppels. Je koopt de set nu voor de speciale prijs van € 38,95 (i.p.v. € 51,80). Meer informatie over de fijne producten van OPI (ik kan niet zonder!) vind je via: www.opi.nl.

 

 

– advertentie –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.