5

mrt

mini
In Beauty \ nagels

Passiescore:

OPI New Orléans collectie

Door Wendy Versteeg

Goed nieuws dames! De OPI New Orleans collectie is inmiddels verkrijgbaar. De collectie bevat 12 nagellakjes voor  die geïnspireerd door het kleurrijke New Orléans. Vandaag laat ik jullie een aantal kleurtjes zien op mijn nagels dus lees snel verder.

opi

De lakjes hebben zoals altijd weer geweldige namen. Ik heb ze even voor jullie op en rijtje gezet: Let Me Bayou A Drink, Humidi-Tea, Suzi Nails New Orléans, I Manicure for Beads, Spare Me a French Quarter, She’s a Bad Muffaletta, Got Myself Into a Jam-balaya, Crawfishin’ For Compliments, Take a Right on Bourbon, I’m Sooo Swamped!, Rich Girls & Po-Boys en Show Us Your Tips!

IMG_1583

IMG_1582

De kleuren en finishes zijn divers en dat is natuurlijk wel zo leuk. Op deze manier is er voor iedereen een lakje naar keuze aanwezig in deze collectie die vooral levendige flora, soulvolle blues en gezelligheid ademt. De variant die jullie hieronder zien is She’s a Bad Muffaletta. Deze nagellak heeft een crème finish en doet mij qua kleur denken aan levendig rood met een vleugje cerise. Lekker aanwezig en vrolijk!

IMG_1615

De grasgroene kleur hieronder draagt de naam I’m Sooo Swamped! Normaliter ben ik niet de allergrootste fan van groene lakjes maar dit is echt en vrolijke teint die bij wel kan bekoren. Overigens is de finish ook crème. Dit lijkt mij wel een geschikt exemplaar voor mijn teennageltjes, dus dat ga ik snel uitproberen.

IMG_1616

Mijn favoriet is Girls & Po-Boys. Deze helder midden blauwe nagellak met crème finish is werkelijk wonderschoon en dekt net zoals de andere varianten die ik jullie vandaag laat zien in een enkel laagje! Geweldig toch? Met deze kleur heb je bekijks: like!

IMG_1618
Tot slot ben ik ook erg onder de indruk van de Suzi Nails New Orléans variant. Dit is een lekkere felle roze crème nagellak (tja sorry… ik kan jullie helaas geen andere finishes laten zien, wie weer volgende keer weer) die een klein beetje doet denken aan suikerspinnen. Echt een super kleur!

IMG_1620
Zoals we gewend zijn van OPI is ook de kwaliteit van de lakjes uit de New Orléans collectie erg goed. De pro-wide brush zorgt ervoor dat je gemakkelijk en snel jouw nagels kunt lakken en de lakjes drogen lekker snel op. Ik gebruik zelf de Drip Dry druppels om mijn nagels nog sneller te laten drogen en eerlijk is eerlijk: binnen een kwartiertje hoe ik echt niet meer op te letten wat ik met mijn nagels doe. Ze zijn dan perfect droog.

De OPI New Orléans collectie is vanaf deze week verkrijgbaar. Neem even een kijkje tussen de OPI verkooppunten (www.opi.nl). De lakjes kosten € 14,95 per stuk en voor de verzamelaars is er ook weer een schattig minisetje met vier lakjes verkrijgbaar voor € 22,95 per setje.

 

 – advertentie –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.