9

nov

win-woensdag-bodyshop
In Beauty \ WinWoensdag

Passiescore:

WinWoensdag: wie maakt de mooiste kerstlook met The Body Shop?

Door Redactie

Het weer is lekker druilerig buiten, het regent, mar buiten zijn de winkels mooi versierd. Alle winkels zijn mooi voor sinterklaas en kerst. Een paar weken geleden lanceerde The Body Shop haar nieuwe kerstcollectie. Speciaal uit deze collectie Junglebells mogen we een heel leuk verrassingspakketje weggeven! Maak jij een mooie look met het verrassingspakketje van The Body Shop?

winwoensdag-bodyshop

d

uitgelicht-bodyshop

Doe dan mee met deze WinWoensdag en win een verrassingspakket van The Body Shop ter waarde van € 50,-! Je kunt meedoen door hieronder te schrijven waarom jij mee moet doen met deze winactie. Meedoen kan tot en met dinsdag 15 november om 23.59 uur. En kijk deze week op Passievrouwen hoe mooi de look is van Wendy!

Totaal 7 reacties

Gerda

10 november 2016 om 03:54

Wat een prachtige kleuren en omdat 1e Kerstdag mijn dochter jarig is! en dan wil je toch een mooie Kerst look hebben en zij ook!

Beantwoorden

Clau-dya

10 november 2016 om 09:07

Geweldige cadeau’s voor mijn dochters onder de kerstboom, ze houden van nieuwe trends volgen en er fabulous uit te zien en dat gaat hiermee absoluut lukken

Beantwoorden

Ranoe

10 november 2016 om 11:23

Ooooo, alleen die lipsticks al! Wow, heel mooi! Ik zou het wel willen winnen, dan stuur ik het als verrassing op naar mijn dochter die nu 10 maanden in Shanghai studeert/werkt. Heeft ze toch het Kerstgevoel, dat vieren ze daar minder uitbundig dan hier.

Beantwoorden

Marian Zwarts

10 november 2016 om 15:16

Het is al weer zo vreselijk lang geleden dat ik nieuwe make up voor mezelf gekocht heb. Dit zou echt een super leuke verrassing zijn zo net voor de feestdagen!

Beantwoorden

Monique

10 november 2016 om 21:09

Zou geweldig zijn. Wij gaan nu met Kerst voor het eerst met de familie uit eten. Normaal vierden wij het ieder jaar gewoon in huiselijke sfeer. Dus nu mogen wij ons extra mooi maken. Dit pakketje zou daarom enorm welkom zijn.

Beantwoorden

Charlotte Lutterman

15 november 2016 om 08:27

Wat een mooie kleuren zeg! Ik heb ontzettend veel zin in de feestdagen en zou graag met mooie Body Shop producten mijn perfecte kerstlook willen maken!☺️

Beantwoorden

Nori

25 november 2016 om 17:27

Prachtige mooie kleuren… zo worden de feestdagen extra mooi

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.