28

mrt

IMG_6009

Passiescore:

Leuke kleding en inspiratie voor de lente

Door Redactie

Het is een bijzondere tijd, die we ons nog jaren zullen blijven herinneren en in de geschiedenisboeken zal komen. Iedereen is door het Coronavirus aan huis gekluisterd en de sociale contacten vinden vooral online plaats. Vandaag is de dag van de lente en normaal gesproken, zou dat betekenen dat je met dit zonnige weer lekker naar buiten zou kunnen gaan. Je kunt wel lekker gaan wandelen, maar winkelen is nu even wat lastiger. De stormen van de herfst en winter zijn echt voorbij. Maar iets wat je wel kunt, is alvast inspiratie opdoen voor de leukste lentemode en dit online bestellen! In dit artikel vind ik het leuk om jullie voor te stellen aan twee leuke en minder bekende merken. Heb je al eens gehoord van 10 Days of Kyra & Co? 

10 Days

Zelf kende ik 10 days nog niet goed, maar zij zijn in 2007 gestart met het produceren van pure kleding die juist de contouren van iedere vrouw benadrukt en de vrouw laat stralen. Iedere collectie wordt ieder seizoen weer opnieuw samengesteld en het leuke is dat je de verschillende kleding gemakkelijk kunt combineren. Het is echte “feel good” kleding die je kunt samenstellen aan de hand van verschillende “chapters”. Het is eigenlijk gemakkelijk om verschillende kledingstukken te dragen en dan leuke en verschillende stijlen te mengen. Het zijn lekkere en comfortabele kledingstukken in verschillende modekleuren, die aansluiten bij mijn kledingsstijl. Wit, zwart, oker, blauw en verschillende motieven in het assortiment. Ook zo’n leuk bijpassend tasje bij het zwarte jurkje matcht uitstekend. Ik vind het altijd wel wat hebben om variatie aan te brengen in de kleur en motieven. Je vindt er dus niet alleen kleding, maar ook leuke accessoires voor erbij. De kleding is echt ontworpen voor het vrouwelijk lichaam. Zelf kun je mijn stijl het beste typeren als een combinatie van casual en klassiek en daar past 10 Days prima bij. Zo is het altijd fijn om een aantal basisitems in je garderobe te hebben zoals een zwart jurkje en een gestreept truitje. Mijn voorkeur gaat uit naar deze kleding om te shoppen:

IMG_6012 IMG_6013 IMG_6014

Kyra & Co

Het merk Kyra & Co had ik al eens eerder gespot tijdens een bezoek aan een leuk boetiekje in Bussum. Kyra en Co heeft hele leuke en vrolijke kleuren voor de lente. Echt het felle geel, rood en knalgroen. Kleuren die je juist bij andere merken ook niet vaak tegen komt. Ik vind het zelf wel spannend om dit soort kleuren te dragen, maar rood vind ik persoonlijk wel een leuke kleur voor tijdens de lente. Kyra & Co wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen en dat zie je echt in de kleding terug. Precies het effect te leggen op de vrouwelijke rondingen. Ook de stof is erg fijn en lekker licht vallend voor de lente. Zo’n leuke top geaccenteerd met een leuke sjaal zou ik zeker kiezen voor de zomer. Vrolijke bloemdessins, lange jurken om te dragen tijdens een lange zomerdag of zwoele zomernacht. Maar Kyra & Co heft ook lange jurken en vestjes dus ik denk dat het zeker de moeite waard is om hier een keer rond te gaan kijken!

IMG_6005

IMG_6008IMG_6006IMG_6008

Ingeving

Zelf kom ik door het weer al weer helemaal in de stemming van het voorjaar en de lente. Nu hopen dat het Coronavirus zich niet te veel verspreidt en dat we over een maand weer lekker met z’n allen naar buiten kunnen. Maar tot die tijd kunnen we ons prima vermaken door alvast lekker te winkelen online. Wat zijn jouw favoriete items voor de lente en zomer? Heb je een favoriete kleur voor deze periode? Had jij al eens van beide merken gehoord? Ik ga voor de leuke jurkjes en leuke topjes voor op de broeken. Misschien geven deze merken wel een leuke ingeving voor het komend voorjaar en de lente, of misschien ben je al verder aan het kijken voor de zomer? En als je het binnen zitten beu bent, pak dan je fiets en ga er lekker op uit! Of maak een lange wandeling in de buurt, in het park of langs de zee: maar vergeet een ding niet en houd 1,5 meter afstand. Dn hopen we dat we dadelijk weer met z’n allen naar buiten kunnen om de zomer te vieren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.