26

mei

IMG_0676

Passiescore:

Lekker ontbijten bij Anne&Max

Door Redactie

Zeker nu het mooier weer is en het zomer wordt, is er niets leuker om buiten de deur te ontbijten. Ik vind ontbijten hoe dan ook een feestje met het zomerfruit en in het weekend maak ik er dan ook altijd veel tijd voor. Lekker sapje, smoothie, kwark en verse broodjes. Maar het is ook gezellig en leuk om buiten de deur te gaan ontbijten. Een paar weken geleden was ik bij Anne & Max in Den Haag en daar kun je óók heerlijk ontbijten, naast natuurlijk de lunch en de borrel.

Midden in het centrum van Den Haag zit Anne & Max, een heel leuk restaurant waar je heerlijk kunt ontbijten. Door de week open vanaf 8.00 uur en in het weekend op zondag vanaf 9.00 uur. In de zomer heb je een uitgebreid terras en kun je bij goed weer ook lekker buiten zitten. Een gezellige en huiskamer in Den Haag, waarbij je terecht kunt voor een goede koffie, ontbijt, lekkere zelfgemaakte taarten, gezonde lunch op o’n mooi borrelplateau en een High Tea of High Wine.  Op het Kerkplein kun je eerst lekker ontbijten en zit je lekker dichtbij het winkelgebied me de H&M, Bijenkorf en ook bij Pathé. IMG_0860

Ontbijt

Een heerlijk plateau en ontbijtplank met verschillende soorten broodjes, croissantjes, kaas, vleeswaren, oeuf en cocotte met verse groenten uit de oven, verse granola met rood fruit en kwark, lekkere verse salade en zelfgemaakte jam en guacamole. Ook krijg je er nog een lekker sapje en groene smoothie. Deze ontbijtplank is veel uitgebreider dan ik thuis zelf maak en gezellig om te delen met je liefde of een goede vriend of vriendin. Voor mij is het echt zo’n heerlijk moment om in het weekend de tijd te nemen en gaat het ontbijt al vaak over in een brunch omdat ik soms van uitslapen houd.

IMG_0672

IMG_0674

IMG_0676

IMG_0677

Koffie

Normaal drink ik niet zoveel koffie. Thuis heb ik een goed espresso-apparaat, maar als ik de keuze heb, geef ik de voorkeur aan een lekkere cappuccino. En de koffie bj Anne & Max is -zonder te overdrijven- één van de lekkerste die ik ooit heb gedronken. Bij de nieuwe oogst worden de bonen zorgvuldig geselecteerd en wordt gewerkt met de beste kwaliteit bonen. De kwaliteit is van bio Arabica en de koffieboeren worden zelf bezocht om te kijken hoe de beste koffie kan worden gemaakt. De koffie wordt gebrand door de bekende branders van Keen en ze worden geblend met de huiskamerblend. Ieder seizoen heb je een speciale single blend espresso met een smaak van een bijzondere plantage. Ziet onderstaande koffie er niet uit als een plaatje?

IMG_0658
Het is een feestje om in het weekend of door de week uitgebreid de tijd te nemen om te ontbijten. Zeker als het zonnetje schijnt. Maar ook voor een lunch, lekker taartje of sapje, zelfgemaakte ijsthee kun je bij Anne&Max op het Kerkplein in Den Haag terecht!

Passievrouwen is uitgenodigd bij Anne&Max voor het ontbijt. Dit verandert onze mening niet. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.