16

dec

IMG_4897
In Kids \ Uitjes

Passiescore:

Een betoverend sprookje en leuk uitje voor de kerst: Disney on Ice!

Door Redactie

Ik ging weer even terug in de wereld als klein meisje van de magische sprookjes. Disney heeft altijd een aantrekkingskracht op mij gehad. Als klein meisje vond ik het geweldig om naar Disneyland in Parijs te gaan en dit wil ik later ook zeker doen met het kleine wondertje. Mijn nichtje ging maar al te graag mee naar de voorstelling van Disney On Ice. Ook in Amerika bezocht ik Disneyland. Je bent fan van Disney voor het leven. Alle Disneyverhalen passeren de revue en nemen je mee in hun verhaal. Disney On Ice presenteert dit jaar het Magisch IJsfestival. Ideaal om in de kerstsferen te komen of leuk als uitje tijdens de kerstvakantie. 

IMG_4871

Ook vooraf is er veel te beleven. Er is een heuse Disney plaza waarbij je leuke merchandise kunt kopen, op de foto kunt met Anna en Elsa of iets lekkers te eten kunt kopen. De suikerspinnen gaan er bij de kinderen wel in en alleen voor de verpakking en uitstraling doe je het al. We hebben ons dan ook laten verleiden! Je kunt hier hele leuke Disney spulletjes kopen dus leuk als cadeautje voor onder de kerstboom. Dan begint de show. De normale show bij ons begon iets later dan 19.00 uur om iedereen rustig de tijd te geven rustig een plekje zien te vinden. Mickey en Minnie Mouse openden de show en zijn als het ware de verhalenvertellers.

Even terug in de tijd. Denkend aan de Kleine Zeemeermin ga ik terug in de tijd naar mijn jeugd en denk ik aan de optredens van ons in het jeugdtheater van de Kersouwe. Mijn zusje is nu met haar dochter bij de show. Hoe bijzonder is dat? De Kleine Zeemeermin is een echte Disney klassieker. Diep in de zee met Sebastiaan en Ariël die de prachtige bekende liedjes zingen die voorkomen in de Kleine Zeemeermin. Ook de verhaallijn van de enge Rapunzel en bondgenoot Flynn Rider zijn te zien in deze voorstelling. Belle en het Beest mogen natuurlijk niet ontbreken in de show. Dosney On Ice is een hele leuke show voor het gehele gezin met mooie optredens op de schaats (echt knap hoe ze kunnen schaatsen en tegelijkertijd in een paard kunnen bewegen), leuke liedjes en mooie kostuums.

Anna, Elsa en Olaf 

Het hele publiek was duidelijk enthousiast over de opkomst van de zusjes Anna en Elsa, maar de échte held van dit moment is Olaf,  de grappige en sprankelende sneeuwman. De stoere bergbewoner Kristoff en rendier Sven uit de nu in de bioscoop draaiende Frozen II dansten de sterren van de hemel en zongen de bekende liedjes van dit moment.  “Let it go” en “Zomer” van Olaf werden door iedereen flink meegezongen. De sfeer van ijs, sneeuw en kerst komt helemaal tot leven met de vallende sneeuw. Het is magisch, spannend en leuk om de kindergezichtjes te zien, meezingen en dansen. Mijn nichtje heeft genoten. Dappere zeevaarder Vaiana en Maui openen de show met een dappere vaart om het gestolen hart van Te Fiti terug te vinden. Veel bewegend beeld, iedere keer een andere ster en scène te zien en een Grande Finale waarbij alle sterren opkomen voor de slotact.

IMG_4878 (1)

De meeste Disneysterren komen terug in deze verrassende editie van Disney On Ice. Heb jij al zin om hier naar toe te gaan? De voorstelling is nog te zien in Utrecht. In Utrecht is de voorstelling van 21 december tot en met 29 december 2019 te bewonderen. De voorstellingen zijn om 11.30 uur en 15.30 uur. Kaartjes zijn al beschikbaar vanaf € 24,- en je kunt ze kopen via deze website. Je kunt ook kiezen voor een Familypack voor vier kaartjes, heerlijke popcorn en een programmaboekje. Heb jij al zin?

IMG_4897.

Passievrouwen was uitgenodigd voor deze voorstelling. Dit verandert onze mening niet. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.