19

mei

IMG_7426
In Kids \ Kids, Zwanger

Passiescore:

De leukste kraamcadeautjes ter inspiratie voor een meisje

Door Redactie

Als je een tweede kindje mag verwelkomen, heb je natuurlijk al een aantal babyspullen. Maar toch blijft het super leuk om in je kraamperiode nog leuke cadeautjes te krijgen. Ook voor ons tweede dochtertje kwamen familie, vrienden, bekenden en collega’s met de leukste kraamcadeautjes aan. Kies jij voor roze cadeautjes voor een meisje of vind je juist de nieuwe kleur mint of een tijgerprintje leuk als kraamcadeau. Ik zet hier een aantal voorbeelden op een rij met de cadeautjes die ik voor mijn tweede meisje heb mogen ontvangen. 

Schattig

De kleine knuffeltjes zijn heel erg leuk om te geven. Niet alleen in de kraamtijd, maar ook als je hoort dat iemand in je omgeving zwanger is. Een klein cadeautje bij de aankondiging of als verrassing voor de babyshower. De knuffeltjes zijn heerlijk zacht en hebben vaak ook een doekje wat het voor de kindjes heel gemakkelijk maakt om vast te pakken. Vaak zijn deze knuffeltjes ook de eerste echte troostmomentjes voor de baby, dus vaak is het als ouder handig om meer van dit soort knuffeltjes te kopen. Want als het lievelingsknuffeltje kwijt raakt, dan heb je een probleem met de kleine.

IMG_7424

Gepersonaliseerde cadeautjes 

Iets wat super schattig is, is een gepersonaliseerd badjasje. Het is heerlijk als je kindje een beetje ouder is om hem na een warme douche of bad nog even lekker mee naar beneden te nemen. Vooral in het weekend en nu de herfst er weer aan komt. Met zijn of haar eigen naam erop maakt het erg persoonlijk. En iets wat ik ook leuk vond om te krijgen, was het houten stoeltje met haar naam erop. Nu staan er in onze woonkamer twee dezelfde stoeltjes met hun eigen naam. Lekker cosy om in het weekend met een hapje en drankje nog naar de televisie te kijken. En hier hebben de meisjes ook echt wat aan als ze ouder worden.

IMG_7425

Speciale cadeaumand 

Je kunt tegenwoordig heel veel leuke babyspulletjes kopen en nog leuker is om dit persoonlijk te maken. Een leuke mand met allemaal cadeautjes erin. Zo kreeg ik bij de eerste van een oude middelbare school vriendin een mand met het schoonmaakmiddel Sprout. Ik dacht nog: “wat moet ik hiermee?”. Maar het is een hartstikke handig cadeau gebleken want ik wist niet dat je eerst alle rompertjes, die onder de poep zaten, het beste kon inspuiten met Sprout. Vervolgens wordt je was dan veel schoner en frisser. Ook zat er hele handige massage-olie bij die heel fijn was om je baby lekker te masseren. Een leuk speeltje voor de baby, een bijtring, klein zwembroekje en een leuk cadeautje voor de mama zelf (in dit geval een lekkere douchelotion) maken zo’n mand met allemaal kleine cadeautjes helemaal af. Ook heb je hele leuke cadeaupakketten die je helemaal kunt samenstellen naar jouw wensen.

IMG_7426

Wat waren jouw leukste cadeautjes die jij hebt gekregen in de kraamtijd? Of wat vind je zelf leuk om te geven?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.