14

okt

IMG_9013
In Kids \ Kids, Zwanger

Passiescore:

De leukste baby- en kinderkamers

Door Redactie

Omdat onze meisjes snel achter elkaar komen, hebben we de leuke omstandigheid om een mooie en tweede babykamer uit te zoeken want ons oudste meisje past nog in haar ledikantje en is nog te jong voor een juniorbed. We vinden het dan ook leuk om ons te inspireren bij Kindercompagnie in Lithoyen, een mooie en uitgebreide winkel waar je alles voor je baby, kindje maar ook voor mama kunt krijgen. 

Babykamer 

Bij Kindercompagnie hebben ze hele mooie, grote en bekende merken baby- en zelfs kinderkamers. Deze winkel heeft maar liefst meer dan 5.000m2 en heeft ook nog een vestiging in Amsterdam bij de Boezemvriend, waar de mooiste babykamers worden getoond. Maar het meest unieke en onderscheidende is dat Kindercompagnie zelf ook hun meubels en accessoires ontwerpt. Dit doen ze onder het label Kindercompagnie exclusief waar je zelf ook kunt meedenken over jouw interieur en ontwerp samen met een stylist. Deze meubels worden ontworpen door Rona de Hommel. Rona laat zich inspireren door gesprekken met aanstaande ouders, straatbeelden en beursbezoeken. Je vindt verschillende stijlen babykamers van Scandinavisch design, wat wij ontzettend mooi vonden en hebben gekozen voor onze meisjes, de industriële babykamers, new vintage en zelfs velvet.

IMG_9013

De babykamers hebben een eigenzinnig, praktisch en origineel karakter. Uiteindelijk is het natuurlijk geweldig als de ouderen en kinderen blij worden van de leukste babyspullen en producten. Maar ook voor leuke kraamcadeautjes, verjaardagen en cadeaus voor ouders kun je er terecht.

Advies

Je kunt je laten inspireren door een styliste en een advies op maat krijgen. Je krijgt tips hoe je de babykamer kunt inrichten en de styliste brengt jullie wensen in kaart. Ook kijkt ze naar de indeling van de ruimte en/of babykamer en zo krijg je een indeling op maat. Hoe kun je het beste de ruimte inrichten en de meubels het beste plaatsen. Na het adviesgesprek heb je de eerste handvatten, maar je kunt ook kijken naar een compleet stijladvies voor € 150,- (intakeadvies, stylingadvies, kleur- en materiaaladvies, persoonlijk digitaal moodboard, ruimteplan en persoonlijke shoppingsessie). Dat hebben we gedaan voor de geboorte van ons tweede meisje. Je krijgt bij een uitgebreid stijladvies een kleurenplan op maat en dit krijg je ook digitaal toegezonden. De styliste neemt alle materialen mee en tekent de meubels in de ruimte. Je krijgt een persoonlijk moodboard met alle accessoires en je krijgt 10% korting op de aankoop van beddengoed en accessoires. Leuk om zo met de styliste een rondje door de winkel te maken! En je kunt ook nog kiezen voor het stylingadvies premium, waarbij de styliste bij je thuis komt.

IMG_9014

Alles onder één dak

Je hebt niet alleen baby- en kinderkamers maar ook wandelwagens, buggy’s, linnengoed, verzorgingsproducten, autostoeltjes en accessoires. Zo worden er ook regelmatig demonstraties gegeven van de merken en bezorgen ze de babyspullen ook bij je thuis en zetten het eventueel ook nog in elkaar als je dat prettig vindt. En ook kun je alles gemakkelijk online bestellen en thuis laten bezorgen in deze tijden als je dat gemakkelijker lijkt. Kindercompagnie verleent de beste service en is ook al vaak uitgeroepen tot een van de beste webshops.

IMG_9016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.