15

mrt

IMG_9301
In Kids \ Kids, Zwanger

Passiescore:

Duurzame babyproducten bij Baby exchangerie

Door Redactie

Tijdens de zwangerschap van het eerste meisje gaat er een wereld voor je open als je ziet wat er allemaal voor babyspullen zijn. We hebben een aantal spullen nieuw gekocht, maar ook veel gekregen of kunnen leasen en huren. En toen was ik vrij snel zwanger van de ons tweede meisjes. Twee meisjes dicht op elkaar. De ene die pas net loopt en de andere net geboren. Wandelen is fijn en zeker in deze Corona tijd. Maar voor twee meisjes is een duo wagen van Easywalker wel zo prettig. We huurden deze bij Baby exchangerie en hebben er veel plezier van. Ze hebben een leuke en unieke samenwerking met Easywalker en deze kinderwagen loopt heerlijk. 

Uitzet

Toen we zwanger waren van de tweede hadden we al een aantal babyspullen in huis van Baby exchangerie. We houden van duurzame oplossingen en vinden het zonde om spullen, die je maar even gebruikt, te kopen en ze weer weg te doen na een paar maanden. Dan is er ook de mogelijkheid om je spullen te huren voor een bepaalde periode. Een Sleepyhead is een babynestje wat je vooral met je new born gebruikt voor een periode van drie tot zes maanden. Ideaal in de begintijd, maar daarna gebruik je het bijna niet meer. Dan is leasen of huren via Baby exchangerie dus de ideale oplossing. Maar ook een babybadje, een co-sleeper en de andere spullen, die je de eerste maanden tot een half jaar nodig hebt, kun je gemakkelijk tegen een geringe prijs lenen. Er zijn speciale pakketten mogelijk, maar je kunt ook alles los bestellen.

IMG_9303

Service

We kozen na de geboorte van de tweede voor een aantal producten waaronder de Sleepyhead, de kinderwagende en de cosleeper. Het werkt heel simpel want je bestelt de spullen gewoon via de website. Alles wordt netjes bezorgd of je kunt het ophalen in Amsterdam. Alle babyspullen worden netjes gereinigd. We hadden zelfs het geluk dat we een spiksplinternieuwe kinderwagen kregen. En toen we de spullen niet meer nodig hadden, konden we ze snel weer retourneren. Zo gaat het naar de volgende baby. Je kunt per maand de producten huren en leasen en zit nergens aan vast. Wel zo prettig. Als je onverhoopt niet tevreden bent, breng je de producten gewoon weer terug. De service is uitstekend en als we weer op reis kunnen gaan, overwegen we zeker ook de reisattributen.

IMG_9302

Checklist

Ben jij al enthousiast over de duurzame oplossing voor babyproducten? Met deze checklist kun je aanvinken wat je nog nodig hebt en dan kun je een voorstel op maat laten maken. Heel handig als je nog niet alles in huis hebt en ook wilt meedenken aan en met het milieu. Hoe heb jij jouw baby uitzet samengesteld en wat vind je belangrijk?

IMG_9301

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.