15

feb

IMG_8935
In Kids \ Kids

Passiescore:

De leukste en unieke kraamcadeautjes en cadeaus voor baby’s

Door Redactie

Het is in deze tijd best moeilijk om een leuk cadeau te kiezen, omdat de meeste winkels zijn gesloten. Dus veel cadeaus kun je het beste online kopen. En dat is nog best een uitdaging! Heb jij toevallig iemand die onlangs is bevallen en nu maar minimaal bezoek mag ontvangen tijdens het kraamfeest? Of eigenlijk helemaal geen kraamfeest mag vieren door Corona. Maar als je dan op kraambezoek gaat, neem je meestal wel kraamcadeaus mee. En dan is het leuk om voor een onderscheidend kraamcadeau te gaan in plaats van een standaard rompertje of knuffeltje, wat je al zo vaak krijgt.

Uniek

Toen we het normale kraambezoek bij de geboorte van onze dochters nog wel mochten ontvangen, was het altijd leuk als bezoek hun best had gedaan om iets unieks uit te zoeken en echt hun best hadden gedaan. Tenminste, dat konden wij wel waarderen. Er zijn heel veel mogelijkheden voor jongens en meisjes. Iets waar je niet meteen aan denkt, zijn bijvoorbeeld cadeautjes om te eten of een leuke versierde speen. Zo heb je bijvoorbeeld dit hele schattige lampje van stampertje voor in de babykamer of deze schattige fles.

IMG_8935

Zelf maken

Ook kun je er voor kiezen om iets zelf te maken en helemaal passend bij de persoon. Een stoeltje laten bedrukken, een rompertje met de naam of een koffertje met allemaal leuke spulletjes voor de new born erin? Een baby cadeau is hoe dan ook leuk om te geven omdat het (meestal) een blijde gebeurtenis is. Vaak zie je ook dat de aankondiging van de geboorte van de baby nu juist in deze tijd ook op een creatieve manier gebeurt met een geboortebord in de tuin of een sticker voor het raam. En cadeaus zijn niet alleen leuk om te geven maar ook om te krijgen toch? En zeker in deze tijd waarbij je nauwelijks de kans krijgt om elkaar in grote groepen te zien of te ontmoeten, kan een attentie het verschil maken en je dag weer een beetje opfleuren. Want kersverse ouders, die hun baby niet eens aan opa en oma tegelijkertijd kunnen laten zien, is toch wel erg. Ook kun je dan wel alleen afspreken, maar een schrale troost is dat het hopelijk binnenkort weer anders kan.

Cadeautje voor mama

Ook is het leuk om de kersverse moeder een leuk cadeautje te geven. Dit hoeft niet alleen voor moederdag, maar kan ook met het kraambezoek zelf. Zo’n mamma bessie vergietlepel, die als het ware ook de nieuwe kroost weergeeft of een leuke tasje voor bij het bed? Je kunt het zo gek niet verzinnen, maar voor mama zijn allemaal leuke accessoires te koop.

IMG_8936

Op deze website kun je ook terecht voor leuke en meest originele verjaardagscadeaus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.