15

mei

Lego Dreamzzz5
In Kids \ Kids, Uitjes

Passiescore:

LEGO DreamZzz nu op Prme, YouTube en Netflix

Door Redactie

Een tijdje geleden hadden we de uitnodiging en eer om de nieuwe serie van LEGO DreamZzz te komen bekijken. Ook de  TikTokkers Quinn en Aaron waren aanwezig. Alle kinderen zijn hier thuis enorm fan van het LEGO speelgoed, dus we waren erg benieuwd naar de nieuwe serie. En hoe dan? Het is heerlijk om in de uitgebreide lederen stoelen van Pathé, die zelfs ook nog konden worden versteld, naar de dromen van Lego te kijken. Lekker met warm dekentje in pyama tijdens de pyamaparty. Met eigen plateau voor een drankje en hapje, die je zelf naar je eigen stand kunt draaien, uiteraard met lekkere popcorn, die niet mag ontbreken als je naar de bioscoop gaat. En met de introductie en presentatie van Quinn en Aaron die enthousiast uitleg gaven over het thema van deze nieuwe serie: DreamZzz.
Lego Dreamzzz4

Lego Dreamzzz2
LEGO DreamZzz

De LEGO DreamZzz serie beleeft de verschillende avonturen van de schoolvrienden Mateo, Izzie, Cooper, Logan en Zoey, terwijl ze zich aansluiten bij een geheim agentschap. Bij dit agentschap leren ze de kracht van de verbeelding te gebruiken om naar de Droomwereld te reizen en de tirannieke Nachtmerriekoning leren verslaan! LEGO DreamZzz lanceert op 15 mei tien gloednieuwe afleveringen op Prime, Youtube en Netflix,.En daarnaast komt LEGO met een nieuwe productlijn van sets, die vanaf augustus 2023 verkrijgbaar zullen zijn. Na het praatje mochten we de eerste twee afleveringen bekijken. Deze duren 20 minuten per aflevering (een mooi aantal voor de kinderen om zich goed te kunnen concentreren) en dat is echt prima. De kinderen konden het goed volgen, vonden het niet eng en bleven maar kijken. Ze vonden het geweldig. Gelukkig komen ook de andere afleveringen er snel aan en zijn ze nu te zien.

Lego Dreamzzz1

Nu te bekijken 

Vanaf vandaag 15 mei 2023 kun je de afleveringen ook op meerdere zenders bekijken. Bekijk de leuke scènes uit de LEGO DREAMZzz™ of laat je fantasie de vrije loop en bouw je eigen verhaallijn. De creativiteit wordt gestimuleerd voor kinderen van zes jaar en ouder, maar ook al jonger zijn ze bij ons erg enthousiast. Met het fantastische speelgoed kunnen ze de wildste dromen tot leven brengen. Na de zomervakantie komt LEGO ook met mooie speelsets. Ideaal voor uren speelplezier en leuk als cadeau voor sinterklaas en/of kerstmis.

Lego Dreamzzz5

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.