24

mei

Bing 2
In Kids \ Kids, Uitjes

Passiescore:

Bing en zijn vriendjes nu in de bioscoop te zien!

Door Redactie

De allereerste bioscoopervaring met je kleintje? Leuk om dan naar een film te gaan, die tot de verbeelding spreekt en ook nog goed te volgen is. Op een mooie zondagochtend gingen we met de meisjes naar de première van Bing en zijn vriendjes in de bioscoop. Voor de lieve meisjes in zo’n bioscoopervaring met echte popcorn en een lekker drankje een hele leuke ervaring. Bing en zijn vriendjes is vanaf woensdag 24 mei echt in de bioscoop te bewonderen. 

Bing 

Het kleine konijntje Bing is terug in de bioscoop met zijn vrienden. In de nieuwe bioscoop compilatie Bing en zijn vriendjes, kun je zeven Bing afleveringen in een speciale vertoning. De afleveringen zijn speciaal gemaakt voor een jonge kindjes, ideaal qua tijd (steeds korte filmpjes en dus goed voor de concentratie van de dreumes en de peuter) waarbij ze met Pico de Postmuis mee gaan door de wereld van Bing om Pico haar speciale Bing-puzzel af te maken. Samen met jouw kind kun je deelnemen aan de leuke interactieve spelletjes zoals: Memory, Help Hoppity Naar Huis Vliegen en Bings Raceauto’s! De film bevat de volgende Bing-afleveringen: Hartjes, Kwijt, Van mij, Een ijsje, Logeren, Parkeergarage en Smoothie. Het zijn grappige en korte verhaaltjes. Bing eet een wortel en de wortel komt in de smoothie van melk en banaan terecht. Zo zitten er kleine grapjes in, die voor de dreumessen en peuters goed te begrijpen zijn.
Bing 2

Kort en interactief 

De film duurt in totaal ongeveer 60 minuten en dat is ideaal voor de allerjongsten. In de film wordt Nederlands gesproken en de stemmencast bestaat uit Viggo Neijs, Juus Piek, Gioia Parijs, Joanne Telesford, Manou Jue Cardoso, Cas de Bruin, Cystine Carreon, Poppy Hendley, Beatrijs Sluitjer, Jelle Amersfoort en Peggy Vrijens.  De stemmen zijn vrolijk en speels en spreken aan bij de allerkleinsten. Met de vrolijke muziek en klanken op de achtergrond is dit een leuke afwisseling.

Speciaal voor de jongste bioscoopbezoekers

Bing en zijn vriendjes is te zien tijdens de Minimorning van Vue en de Kleuterbios van Pathé en Kinepolis. Tijdens de minimorning en kleuterbios is het geluid zachter, de zaal iets lichter en draaien films, die niet al te lang duren. Perfect voor de allereerste bioscoop ervaring voor kinderen.

Bing 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.