22

apr

Vos en Haas redden het bos 3
In Kids \ Kids, Uitjes

Passiescore:

Hoe redden Vos en Haas het bos? Bekijk deze kinderfilm nu in de bioscoop.

Door Redactie

Het is weer bijna meivakantie en tijd om lekker met de kinderen naar de bioscoop te gaan. Je kunt nu gaan kijken naar Vos en Haas redden een bos. Vanaf 24 april in de bioscoop, maar op 21 april al in voorpremière. Een mooie animatiefilm met aansprekende dieren, die een mooi avontuur beleven in het bos, waarbij ook nog allerlei boodschappen zijn verwerkt. De film wordt ook uitgebracht in het Engels en is gebaseerd op het gelijknamige jeugdboek van Sylvia Vanden Heede. 

Vos en Haas redden het bos 1

Het verhaal 

De beste vrienden Vos en Haas wonen samen in een knus huis in het bos, waar ze worden omringd door nog meer vrienden. Ze spelen graag samen met de keurige pinguïn, een zeerob, een fladderende uil en de zeemeermin. Alle dieren wonen samen in het bos, maar tegelijkertijd is er ook de fantasiewereld. De bever is de baas van het bos en die heeft onlangs een grote dam gebouwd. De film begint als een reusachtige dam voltooit. Waardoor een flink deel van het bos onder water komt te staan. En hoe loopt dit avontuur af? In het bos gebeuren rare dingen. Uil is plotseling verdwenen, en uit het niets is er een groot meer verschenen. Vos en Haas zijn vastberaden om uit te zoeken wat er aan de hand is

Vos en Haas redden het bos 3

Terwijl ze op zoek zijn naar hun vriend Uil, ontmoeten ze een groep ondeugende ratten die hen naar de geheime schuilplaats van de slimme Bever brengen. Daar ontdekken ze een verborgen onderwaterparadijs! Maar al gauw realiseren ze zich dat dingen niet zijn zoals ze lijken. Zullen Vos en Haas op tijd een uitweg vinden? Kunnen ze het bos redden? Dit avontuur zit vol komische en hartverwarmende momenten. De film duurt 70 minuten, is gesproken in het Nederlands en goed te volgen. De stemmencast bestaat uit Iliass Ojja, Ilse Warringa, Remko Vrijdag, Sigrid ten Napel, Alex Klaasen en Finn Poncin en is geproduceerd door Periscope Film.

Avonturen 

De film is een mooie film, gebaseerd op het echt Vos en Haas verhaal met vriendschap, avontuur en uiteraard genoeg om te lachen. Maar ook zijn er leuke nieuwe onderdelen aan de film toegevoegd. Er zitten zelfs wat nieuwe dieren en bosbewoners in. De meisjes vonden het in elk geval een heel leuk verhaal en er zitten ook nog mooie liedjes in deze film. Het is ook een film, waar je zeker om kunt lachen. zoals de nieuwe twee ratten zijn figuren waar je om kan lachen. Kortom een hele leuke film om met de kindjes te gaan kijken in de bioscoop. Een leuke tip voor de aankomende vakantie!

Vos en Haas redden het bos 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.