16

mei

Fantasievriendjes 2
In Kids \ Kids, Uitjes

Passiescore:

De film Fantasievriendjes verovert de harten van de kindjes en ouders – nu in de bioscoop

Door Redactie

Vanaf 16 mei draait de film Fantasievriendjes in de bioscoop. Het verhaal draait om het hebben van fantasievriendjes, met onder andere Ryan Reynolds in de hoofdrol, samen met veel grappige Fantasievriendjes. De film is hartverwarmend, maar ook grappig, spannend en ontroerend. Een echte aanrader voor het hele gezin! Echt een aanrader met deze afwisselende dagen met regen en zon. Een middagje of avond naar de bioscoop is een echte aanrader! 

Fantasievriendjes 4

Waar gaat de film over 

Fantasievriendjes, die ook in de originele versie wordt uitgebracht onder de titel IF, is een film van schrijver en regisseur John Krasinski. Het gaat over een meisje dat in tijdje bij haar oma komt logeren, omdat haar vader geopereerd moet worden. Toen ze vroeer klein was, verbleef ze hier ook al eens, maar toen was haar moeder ernstig ziek. Haar verblijf brengt haar veel leuke, maar ook verdrietige momenten terug. Natuurlijk is ze ook bang dat ze nu ook haar vader zal gaan verliezen. Maar dan komt ze erachter dat ze iedereens denkbeeldige vriendjes kan zien. Wat zal zij met deze superkracht doen? Het wordt een magisch avontuur waarin ze probeert om de vergeten Fantasievriendjes weer samen te brengen met hun kinderen.

Fantasievriendjes 3

Het genre is een echte familiefilm met live action en duurt 104 minuten. De film duurt 104 minuten en heeft soms wat harde geluiden en angstige momenten voor kleinere kinderen. De film is gesproken in het Nederlands. De cast bestaat uit Ryan Reynolds (Cal), John Krasinki (Bea’s vader), Cailey Fleming (Bea), Alan Kim (Benjamin), Liza Colon-Zayas (Janet) en Fiona Shaw (oma) en de Nederlandse stemmencast bestaat uit Gijs Naber, Jada Coppens, Elise Schaap, Jeroen Spitzenberger, Emmanuel Ohene Boafo en de regisseur is John Krasinki.

Fantasievriendjes 5

Een hartverwarmend en eerlijk verhaal 

In de film kijken we mee met een magisch avontuur waarin ze probeert om de vergeten IF’s weer samen te brengen met hun kinderen. Hartverwarmend en bovendien ontroerend want hebben we eigenlijk niet allemaal een fantasievriendje nodig? Het is echt een leuke film, waarbij kinderen zich goed kunnen herkennen door hun favoriete knuffel en/of vriendje. In het begin is het best spannend want de vader van Bea zou toch ook niet dood gaan? Het is een mooie film voor de komende weken. Een absolute must see!

Fantasievriendjes 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.