10

dec

PN 35-12
In Lifestyle \ Cadeautjes, Gadgets

Passiescore:

De leukste cadeaus voor onder de kerstboom

Door Redactie

De komende weken en dagen zullen we jullie vooral tippen met leuke en stijlvolle cadeaus voor onder de kerstboom. Wat heb jij al gekocht? Doe je aan kerst? We doen hier zowel aan kerst als sinterklaas. Het is toch altijd nog leuk om iets voor elkaar te kopen met kerst, ook al zijn de meisjes met sinterklaas al flink verwend. 

Sieraden

December is bij uitstek de echte feestmaand. Met sinterklaas ligt de focus echt op de kinderen en zijn de cadeautjes vooral bestaande uit speelgoed. Sinterklaas is ook bij uitstek het echte feest voor de kinderen. Met kerst vinden we het vooral leuk om voor elkaar iets moois te kopen. Sieraden zijn dan bij uitstek het perfecte cadeau. Het is gewoon ontzettend leuk om je partner te verrassen met een eigentijd en persoonlijk sieraad en ik moet eerlijk zeggen dat ik het ook vooral leuk vind om te krijgen. Maar stiekem hoop ik dit jaar ook op een mooi en stijlvol horloge. Ik kwam er de laatste tijd achter dat ik het toch wel fijn vind om een mooi horloge te hebben sieren aan mijn pols in plaats van steeds op mijn telefoon te moeten kijken. En het leuke is, is als het ook nog een beetje betaalbaar is.

Starlounge 1

Weekendje weg

Wat dat betreft, is het geven van een ervaring en/of beleving altijd veel leuker dan alleen maar fysieke en tastbare cadeaus. Het is heerlijk om het nieuwe jaar te beginnen en al een leuk weekendje weg op de planning te hebben. Bijvoorbeeld een leuke stedentrip naar Duitsland? Dan duurt de januarimaand niet zo lang en heb je iets om naar uit te kijken. Wat wordt jouw volgende bestemming?

PN 35-7

Iets persoonlijks 

Het is ook leuk om een persoonlijk tintje aan te brengen. Van veel andere moeders zie ik dat ze met hun kinderen naar het tuincentrum gaan om ieder jaar een eigen kerstbal uit te kiezen. Zo krijg je echt een persoonlijke keuze met kerst en dit kun je ieder jaar weer leuk maken. Samen gezellig gaan lunchen, een lekkere oliebol eten, schaatsen op de schaatsbaan. Heerlijk ook even te genieten van deze barre en koude tijd samen.

Lekker samen de kerst voorbereiden

Naast natuurlijk alle leuke cadeaus onder de kerstboom is het ook leuk om het kerstdiner samen voor te bereiden. Nu het er naar uitziet dat de maatregelen worden verlengd, kun je waarschijnlijk alleen maar het kerstontbijt, de kerstlunch of kerstbrunch buiten de deur nuttigen, dus dan is samen uitgebreid koken helemaal leuk en gezellig. En een goede voorbereiding is het halve werk. Ga jij voor de gevulde kalkoen of kies je voor een vegetarisch hoofdgerecht?

Hoe ziet jouw kerst eruit?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.