23

dec

Lideka
In Lifestyle \ Interieur, Lifestyle

Passiescore:

De tijd van het jaar om je huis mooi te versieren

Door Redactie

Wat is het weer leuk om je huis mooi te maken voor de feestdagen. Met al deze lichtjes kun je het in ieder geval vrolijk en gezellig maken in deze tijden van lockdown en Corona. Dan maak je het thuis sfeervol door de led strips zowel binnen als buiten te hangen, maar wat kun je nog meer doen om de sfeer te vergroten? 

Comfort

Het is allereerst fijn als je je thuis op je gemak voelt, maar daar kun je zelf heel veel aan doen. Met de feestdagen kun je gezellig familie of vrienden uitnodigen en een leuk kerstdiner organiseren. Maar wat dacht je ervan om eens goed op te ruimen voor het nieuw jaar begint of de indeling van je huis onder handen te nemen?

KnusLideka

Het is leuk om je vooral in deze koude wintertijden lekker warm aan te kleden, maar dit geldt ook voor in huis. Poefen, kussens en plaids zijn lekker zacht en kun je heerlijk decoreren over je bank. Lekker om bij een winterse film een lekker kleedje over je heen te leggen? Je maakt het zo knus en gezellig op de bank. Ook het gebruik van warme kleuren in je meubels en je muurverf maken al het verschil. Kies vooral iets wat echt bij je past en waar je blij van wordt.

Licht

Licht geeft het huis meer sfeer en gezelligheid. Kaarsen, kandelaars of een extra leuke led strip van Lideka maken het interieur meer af en zijn ook leuk op de salontafel, op een plankje of op het dressoir. Als je warme en zachte lichtkleuren kiest, zorgt dit meer voor gezelligheid in plaats van te fel en wit licht.

Vloer 

Ook een lekkere vloer met vloerverwarming of een vloerkleed bij de bank zorgt er voor dat je warme voeten hebt en houdt. Zo creëer je een knusse zithoek, waarbij je lekker kunt uitrusten of cocoonen.

Planten

Zeker in deze tijd van het jaar, waar we steeds meer thuis zijn, is een goede lucht en ventilatie belangrijk. Maar dit kun je ook bewerkstelligen met planten. Een mooie grote plant, de kerstboom, kamerplanten of cactussen, kies de plant die bij jou en jullie past.

Posters

Ook kun je leuke posters aan de muur hangen met mooie herinneringen. Het voordeel is dat je per seizoen kunt variëren en dit kunt aanpassen. Het kiezen van afbeeldingen of quotes, die passen bij jouw stijl, en zo kleed je een kale muur mooi aan. De posters zijn een eyecatcher aan de muur. Wat kies jij?

Met de juiste aanpak is je huis in een mum van tijd knus en gezellig en wie wil dat niet tijdens de feestdagen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.