10

mei

Drankdozijn 3
In Lifestyle \ Cadeautjes, Gadgets

Passiescore:

Leuke moederdagcadeautjes

Door Tamara Schellekens

Het is zondag moederdag dus tijd om de leukste cadeautjes op een rijtje te zetten voor moeder. Het komt de laatste jaren niet veel voor dat ik mijn moeder zag met moederdag. Een weekendje weg, een voetbalwedstrijd van Ajax, altijd was er een reden dat niet kon. Dit jaar ga ik samen met mijn zusje gezellig lunchen. 

Mooie bos bloemen

Zo’n mooie bos bloemen met verschillende lentekleuren is helemaal in. Mijn moeder zorgt altijd wel voor dat haar huis mooi is versierd met planten en bloemen.

Drankdozijn 2

Beautyspulletjes

Favoriet is ook altijd om een leuke cadeauset te geven met een favoriete parfum, douchecrème en dag- of nachtcrème. Meestal neem ik de favoriete dagcrème van mijn moeder mee. Meestal kies ik voor een luxe geschenkverpakking.

Dagje weg, lunchen of iets leuks doen

Onlangs waren mijn moeder en ik naar de musical van Annie MG Schmidt. Het was voor haar nostalgie en ze herkende veel van vroeger in de liedjes. Voor mij was dit ook leuk, alleen ik had niet bij ieder nummer een gedachte of herinnering. Hoe dan ook vind ik de musicals van Simone Kleinsma altijd leuk om naar te kijken. Steeds als ik in het theater ben, denk ik: dit moeten we vaker doen. Mijn moeder houdt wel van uitstapjes, dus zo ook lekker lunchen of uiteten.

Drankdozijnn1

Favoriete drankje

Je moeder houdt misschien wel van een likeur, flesje wijn of een ander lekker zomers drankje. Drankdozijn heeft ook leuke moederdagaanbiedingen. Hopelijk wordt het lekker mooi weer en kun je een heerlijk zomers drankje drinken?

Drankdozijn 3

Wat ga jij voor moederdag kopen? Alvast een fijne zondag gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.