23

apr

PN 28-14
In Lifestyle \ Cadeautjes

Passiescore:

Leuke uitstapjes met de buurtvereniging

Door Redactie

We zijn lid van de buurtvereniging. De meisjes beleven er leuke activiteiten met de andere kinderen en het is fijn om een goede relatie met je buren te hebben. We hebben op het pleintje een jaarlijkse BBQ en organiseren ook met pasen een speurtocht en verstoppen de eieren in de speeltuin, organiseren een nieuwjaarsreceptie en de jaarlijkse pubquiz met borrel staat sinds vorig jaar ook op de vaste agenda.

Persoonlijk tintje 

Tassen bedrukken voor de laatste speurtocht met pasen was erg handig. We konden zo alle opdrachten voor de gezinnen in één tasje doen en aan de verschillende teams meegeven. Ook waren de tasjes ideaal om alle verzamelde paaseieren in te bewaren. Het was erg geslaagd om een route uit te zetten met allerlei opdrachten en spelmaterialen in de tasjes. Je kunt dan mooi alles bij elkaar houden. Leuk om ook het speciale logo van de wandeltocht erop te zetten, zeker omdat het dit jaar een jubileum was. Green Giving relatiegeschenken heeft allerlei duurzame relatiegeschenken, die we daarvoor hebben gebruikt.

Borrelplank

Gezelligheid 

We proberen de belangrijkste feestdagen in de buurt te vieren. Alle buren halen snoep in huis met Sint Maarten, driekoningen en alle kinderen gaan verkleed en halen snoepjes en lekkernijen op. Ook met nieuwjaar proberen we een nieuwjaarsborrel te organiseren en we hebben een jaarlijks feest in juni. Sinds we vorig jaar in november de pubquiz hebben bedacht, staat dit ook vanaf nu in het jaarprogramma. Met een afsluitende borrel voor de ouders bij het café en restaurant om de hoek. Uiteraard met lekkere borrelplank erbij. En het running dinner, waarbij de man of vrouw van een huis een gang (voor-, hoofd- of nagerecht) kookt en we in kleine groepjes dit (iedere gang) in een ander huis eten, zorgt ervoor dat ook de andere buren van verschillende straten elkaar beter leren kennen. Zo is er door de jaren heen een leuke planning ontstaan en hebben we verschillende activiteiten en evenementen voor jong en oud. Beter een goede buur dan een verre vriend, toch? Maar ook verzamelen we op een aantal dagdelen per jaar het plastic zodat de buurt toegankelijk en schoon blijft en ruimen we de speeltuin op. We zetten ons allemaal in om de buurt leefbaar te houden en een goed woon- en speelklimaat te behouden.

Cadeautjes 

Leuke persoonlijke cadeautjes en relatiegeschenken zijn mooi om te geven en handig om bij evenementen te gebruiken, maar ook om te krijgen en te geven. Soms heb je een evenement of organiseer je een evenement zoals een BBQ bij ons in de buurt. Ook hebben we een lief en leed pot namens de buurtvereniging. Als er speciale 25 of 50-jarige huwelijksfeesten zijn, geboortes en bijzonderheden om te vieren en te herdenken. Wat voor evenementen en activiteiten onderneem jij in de buurt? En hebben jullie een buurtvereniging?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.