21

feb

IMG_1147 (2)
In Lifestyle \ Interieur, Lifestyle

Passiescore:

Tips om de lente in huis te halen in je woonkamer

Door Redactie

Het is bijna lente en dat betekent ook dat je je huis weer vrolijk mag maken in de kleuren van de lente. Frisse kleurtjes, de eerste zonnestralen en een aantal leuke tips om je interieur klaar te maken voor de lente! Hoe pak je dat aan? In dit artikel delen we een aantal tips om je huis weer lekker op te frissen. 

Leuke frisse zonnige kleuren met een fris boeket bloemen maakt je huis al meteen anders: fris, zonnig met een mooie fleurige vaas brengt meteen de lente bij jou thuis. Een mooie vaas zorgt dat het boeket echt tot zijn recht komt. Of geef een muur een ander kleurtje, zodat het meteen een ander gezicht geeft. Ook kun je op de muur leuke fotolijstjes hangen. Vrolijke teksten, leuke prints, mooie foto’s en natuurlijke frisse kleuren.

Alles in bloei

Je kunt ook de woonkamer mooi aankleden. Je kunt je bank en lederen zetels aankleden met mooie kussens in felle kleuren, die echt bij de lente passen. Buiten komt ook steeds meer in de bloei. Een mooie hoes om je kussens, die je in de herfst weer kunt vervangen. Of je nu kiest voor een vrolijke kleur of printjes, alles is mogelijk. Ook het afwisselen van stoffen kan een leuk effect hebben: leer, linnen of katoen. Terwijl je misschien in de winter vaker fluweel gebruikt, kun je er nu voor kiezen meer de focus te leggen op linnen en katoen. Ook kun je variëren in verschillende eetkamerstoelen, een poef in een andere kleur of juist een fauteuil, die anders is dan de bank.

PN 14-1

Mooie planten

Leuk ook om de accenten van buiten binnen toe te passen. Planten van buiten, die je binnen in nieuwe kleurrijke potten kunt zetten en die meteen Of je begint je eigen kruidentuintje in kleine bloempotjes in de keuken. Kruiden geven meteen een lekkere geur af en kun je lekker toevoegen aan het dagelijkse eten.

Verf

Een andere kleur of een likje verf, soms kan een andere kleur of behang het verschil maken. Maar je kunt ook een bijzettafeltje of een dressoir een andere kleur geven of een leuk dienblad. Pasteltinten geven ook een lentegevoel weer. Ook mag je best experimenteren met kleuren. Veel mensen krijgen de lente in hun bol, houden een voorjaarsschoonmaak, ruimen lekker op en willen weer kleine aanpassingen in hun interieur. Hoe zit dat bij jou? Heb jij ook zin om jouw interieur lekker aan te pakken en op te frissen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.