16

jan

unnamed
In Lifestyle \ Cadeautjes, Gadgets

Passiescore:

Tijd voor nieuwe kansen in het nieuwe jaar: inspiratie voor winterse cadeaus

Door Redactie

Heb jij dat ook in het nieuwe jaar? Dan je de tijd neemt om je eigen bedrijf weer onder de loep te nemen? Je nieuwe doelen weer bepaalt en ook gaat kijken waarin je jezelf wilt gaan ontwikkelen? Ik heb dat in ieder geval wel. Eigenlijk kan ik best tevreden zijn over het afgelopen jaar. Alle zaken liepen best aardig, maar toch wil ik dit jaar op de vaste kosten besparen en slimme aankopen doen. Ook begin ik dit jaar altijd traditiegetrouw met leuke relatiegeschenken en een gepast cadeau naar mijn trouwe klanten. Iedereen doet vaak een leuke attentie of geschenk aan het einde van het jaar en de meeste bedrijven krijgen dan al zoveel cadeaus, dat ik er juist voor kies omdat halverwege de eerste maand van het nieuwe jaar te doen zodat je gepaste aandacht kunt schenken aan de prettige samenwerking. Wat zijn dan leuke cadeau suggesties? Dit jaar koos ik voor het thema winter. 

Thermobeker 

Dit jaar heb ik voor een aantal klanten gekozen voor iets anders dan normaal: thermobekers bedrukken. Zeker met de sneeuw op komst voor dit weekend en het feit dat we door Corona worden gestimuleerd om lekker buiten te bewegen, leek me dit wel een ideaal en origineel cadeau. Je kunt de thermobekers kiezen in verschillende kleuren en je hebt ook verschillende formaten. Maar het warmhoudelement is wel belangrijk en fijn tijdens deze koude dagen. Ik vind het heerlijk om bijvoorbeeld verse thee met gember en munt mee te nemen, maar ook een lekkere verse erwtensoep na een bos- of strandwandeling is ideaal om lekker warm te nuttigen.

Sportief 

Ook is een van de leukste cadeautjes een stappenteller. Je hebt tegenwoordig stappentellers, die alles bijhouden: hartslag, afstand, saturatie (zuurstof), bloeddruk en nog veel meer dingen. Dit zou ik nu een leuk cadeau vinden als ik dat zou krijgen van een zakenrelatie of goede vriend of vriendin. Je kunt dit ook helemaal op maat laten maken in mooie kleuren of vormen.

Fleecetrui 

Een lekkere warme trui is ook leuk om te geven. Bijvoorbeeld met een sneeuwpop of het logo van je bedrijf. Ook andere leuke cadeau ideeën zijn sloffen, een lekker warm dekentje voor bij de open haard of een open haard in de vorm van LED-verlichting. Alles om het warm te krijgen of de warmte na te bootsen! Of wat dacht je van een handwarmer of een lekkere massageapparaat? Een voetenbad om je voeten lekker te laten masseren of te verwarmen met infrarood? Zo heb je vast al genoeg nieuwe ideeën voor een lekker avondje wellness aan huis! Het is nu tijd om je goed te blijven verzorgen nu de schoonheidsspecialistes en kappers nog wel even dicht blijven en tegelijkertijd ook een mooie invulling van de avond in deze donkere tijden.

Verlichting

Letterlijk in deze donkere dagen wat verlichting brengen. Je kunt het natuurlijk ook figuurlijk zien, maar een mooi naambord waar je wekelijks met licht en letters nieuwe woorden kunt vormen. Een letterbord of lightbox. Of een leuke vorm lamp die symbool staat voor wat er is gebeurd in het afgelopen jaar? Zo zijn er lampen in verschillende maten en vormen en kun je op internet misschien iets leuks vinden? Even voor gaan zitten en je komt tot de meest briljante ideeën.

Ook is een lekkere fles glühwein, een goede fles port of een mooie designfles cognac ook een optie en een leuk cadeau. Lekker warm voor de winter. Of een dinerbon voor een gezellig diner aan huis bij je favoriete restaurant? Zo zijn er een heleboel leuke cadeaus te bedenken voor de winter. En kleine verrassingen doen het nu goed in deze bijzondere en bizarre tijd. Wie ga jij deze winter verrassen?

unnamed

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.