3

jan

Sweetlivingshop 3

Passiescore:

Tips om thuis te ontspannen

Door Redactie

Er zijn veel dingen te bedenken om thuis lekker te ontspannen. Wandelen is bij uitstek de gelegenheid om buiten lekker op te zoeken om je ommetje van de dag te doen. Maar in de winter zitten we ook lange tijd binnen. Wat zijn jouw ultieme tips om nu in de donkere avonden lekker te doen?

Boek lezen

Een nieuwe hobby, die ik helemaal heb opgepakt, is lezen. Ik ga helemaal wegzakken in de mooiste thriller en kan me dan helemaal afsluiten voor de buitenwereld. Ik denk dat ik inmiddels al meer dan tien boeken heb verslonden de afgelopen maanden.

pexels-photo-261909

Schilderen en tekenen

Tijd om je creatieve aspiraties weer nieuw leven in te blazen. Kies bijvoorbeeld voor een kleurplaat waar je de vakjes van een kleur moet voorzien, Je wordt er even helemaal zen van. Vroeger was ik altijd heel creatief, maar de laatste jaren heb ik daar helaas te weinig tijd aan besteed.

In bad gaan

Als je zoals ik na lange tijd weer een lekker bad neemt, heb je echt het gevoel om te ontspannen. Een lekkere bruisbal erin gooien, Ipad aan met een serie en een kaarsje erbij. Een heerlijk moment als de kinderen na een thuisschooldag op bed liggen. Ik moet dan ook de deur op slot doen, want anders heb je kans dat ze aan je deur staan en weg is je eigen me time moment.

Sweetlivingshop 3

Yoga of meditatie

Je helemaal even overgeven door een rustgevende meditatiemuziekje op te zetten of juist een online yogales te volgen? Je hoeft niet lenig te zijn en kunt yogalessen vinden op alle niveaus. Je hebt ook boeken over yoga en kan ook een app downloaden met meditatiemuziek.

Lekker koken of thuis uit eten gaan

Het is nu de tijd om lekker de tijd te nemen om uitgebreid te koken of een uitgebreid drie of vier gangen diner te bestellen bij je favoriete restaurant waarbij je alleen nog maar de finishing touch hoeft te doen. Lekker een wijnarrangement erbij nemen want je hoeft toch niet te rijden.

Aandacht aan elkaar besteden

Juist in deze tijd is het bewust aandacht aan elkaar besteden ook belangrijk. Neem echt speciaal de tijd voor elkaar en heb het gezellig samen. Denk wel aan de voorbehoedsmiddelen zoals condooms kopen, want er zijn in deze Coronatijd al veel extra kinderen geboren!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.