10

nov

IMG_0887
In Lifestyle \ Cadeautjes, Evenementen

Passiescore:

Ontspannen in de hangmat dromen over 2021

Door Redactie

Terwijl de bladeren van de bomen vallen, de bossen met mooie herfstkleuren zijn uitgedost en de zon zich gelukkig nog lekker laat zien, is 2020 een jaar wat we allemaal niet snel zullen vergeten. Het is en blijft toch een jaar wat de geschiedenisboeken in zal gaan met kernwoorden als pandemie, lock down en corona. Hopelijk is er snel een vaccin en kunnen we hopelijk weer terug naar het “nieuwe normaal”. Het is nog ver weg om vanuit de hangmat na te gaan denken over droombestemmingen van 2021. Maar een hangmat is uiterst ontspannen en eigenlijk een beetje een mini vakantie. Je lichaam en geest worden letterlijk even tot rust gebracht en jij kunt je wanen over de plannen voor het nieuwe jaar want over 8 weken is het al oud en nieuw. 

Hangmat in de tuin wellicht is een leuk sinterklaas- of kerstcadeau? Een origineel cadeau wat je niet zo snel verwacht. De Tropliex hangmat wordt duurzaam en eerlijk geproduceerd en met de hand geweven en afgewerkt door traditionele hangmatwevers in India en Colombia. Als je weg zou dromen, welke activiteiten zou je dan willen ondernemen?

1. Reizen

Dit jaar zijn we nauwelijks op vakantie kunnen gaan met uitzondering van enkele weekendjes weg in ons mooie Nederland. Je leert Nederland nu wel meer waarderen dan voorheen. Maar toch lekker met de camper door Frankrijk toeren met onze meisjes staat nog op ons verlanglijstje. Dan komt zo’n hangmat van pas! Tussen twee bomen in hangen en kijken hoe de meisjes spelen.

2. Uit eten gaan

Het was de normaalste zaak van de wereld, maar is nu toch anders. Gelukkig kun je een avond thuis gezellig maken door af te halen en er thuis een gezellig en intiem avondje van te maken. Dat doen wij ook regelmatig als de kindjes op bed liggen. Zo heb je toch een avondje uit in eigen huis en neem je echt de tijd om bij te kletsen, wat we normaal altijd deden als we een avond per maand inhuurden en uiteten gingen.

3. Groepslessen en sporten

Ook zijn de tenniscompetities en groepslessen in de sportschool even op on hold gezet. Toch ga je dat missen. De gezelligheid met de najaarscompetitie, de borreltjes na afloop. We zien het er dit jaar niet meer van komen. Hopelijk kan het in 2021 weer!

naamloosgff
4. Concerten en festivals 
We hadden dit jaar ook al tickets gekocht voor een aantal concerten en festivals. Hopelijk kan dat ook volgend jaar doorgang vinden. We kijken nu al uit naar de nieuwe concertagenda.
Wat mis jij het meeste in deze quarantainetijd/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.