9

nov

Rolgordijnwinkel 3
In Lifestyle \ Interieur, Lifestyle, Musthaves

Passiescore:

Breng kleur aan in je huis

Door Redactie

In het najaar heb je zin in andere kleuren in je huis, de woonkamer of de slaapkamer. Kleuren met het thema herfst zoals bruin, donker groen, paars. Vaak gebruik je in de herfst en winter vaak donkere tinten en in de zomer kies je voor meer frisse en lichte kleuren. In de herfst en winter kies je voor de huiselijke gezelligheid en zeker nu in deze tijd waarop we worden gevraagd zoveel mogelijk thuis te blijven. Ook kun je met accessoires je huis leuk en mooi maken en eenvoudig de kleuren in je huis aanpassen.

Muur verven

Ook kun je spelen met allerlei accessoires van verschillende materialen, zoals hout, riet of rotan. Deze materialen geven vaak al een warme sfeer. In de winter en herfst wil je graag de gezelligheid in je huis creeren. Begin bijvoorbeeld al met het verven van een muur met verf van Sikkens. Vaak geeft een nieuwe kleur in je interieur al zo’n verandering en sfeer. Je kunt bijvoorbeeld tientallen variaties maken met de kleuren, die trendy zijn. Bruin, groen, rood, oranje of geel? Het maakt niet uit.

Accessoires

Zeker in deze tijd zijn we de balans opnieuw aan het zoeken. Wat is belangrijk in het leven? We zoeken naar warme kleuren, die gemakkelijk te combineren zijn. Maar soms hoef je ook helemaal geen muur te verven en zit de aanpassing van je stijl vooral in kleine dingen. Met accessoires kun je heel veel kleine aanpassingen doen. Een verfkast is niet meteen nodig! Door het kiezen van een nieuwe stoel of fauteuil kun je ook een verschil maken. Met verlichtning en klanten bring je nuances aan die meteen een ander contrast geven aan je woon- of slaapkamer. Vaak het kiezen van een andere textuur zoals hout of rotan geeft al een ander effect. Maar ook met stof kun je een totaal andere look maken. Met een mooie vloerse stof, die lekker dik is, krijg je echt het gevoel van cocoonen zoals je dat bij de herfst en winter kunt bedenken. Of een leuke bijzettafel voor naast de bank kan echt een ander aangezicht geven. Een paar kussentjes op de bank geven vaak ook een andere uitstraling en gevoel.

huis

Afwisseling

Belangrijk is dat je kiest waar jj je goed bij voelt. Afwisseling van texturen en kleuren kan heel veel doen. Ook kun je met het combineren van kleuren veel mooie settings maken. En zet eens een bloemetje of plant op een andere plaats neer. Een bijzondere rieten mand of een mooi vloerkleed? Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om te varieren in de woon- en slaapkamer en het iedere keer aan te passen zodat het nieuw lijkt. Zo heb je door de lockdown nu alle tijd om even lekker na te denken wat je wilt en te speuren op Pinterest. Misschien ook wel het moment om lekker de kans te pakken om de muren van binnen te verven, nieuwe schilderijen uit te zoeken en je interieur een boost te geven? Wellicht dat we dan met z’n allen nog niet zo slecht terugdenken aan deze periode dat we met z’n allen bijna niet konden afspreken.

Wat ga jij aanpassen aan jouw interieur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.