22

nov

Liefde 1
In Lifestyle \ Gadgets

Passiescore:

Gedaan met feeststress!

Door Redactie

Je bent altijd wel te vinden voor een leuk feestje maar als  je zelf de organisator bent, kan het heel wat feeststress met zich meebrengen. Bij het organiseren van een feestje komt er heel wat kijken. Denk maar aan het vinden van de juiste locatie, drankjes, hapjes en de aankleding van de zaal. Vooral dat laatste kan een bron van stress zijn want hoe weet je nu precies of alles wat je koopt er uiteindelijk mooi zal uitzien in de zaal? Met deze tips kun je helemaal gerust zijn wanneer jouw feestje straks van start gaat.

Thematisch werken

Om alle ideeën  vorm te geven, kun je gebruikmaken van een moodboard. Dit zal je gedachten structureren en vormt een goede leidraad bij de uiteindelijke keuzes die je zal maken voor het feest. Om het moodboard samen te stellen, denk je in eerste instantie aan het favoriete thema van de jarige. 

Organiseer je een verjaardagsfeest voor een kindje dat verzot is op Playmobil of Lego, dan kun je hiermee aan de slag gaan. Of zijn het eerder bekende figuren die een dagelijkse rol spelen in de leefwereld van het kindje,  dan is dat alvast een dankbaar thema om mee te beginnen. Gaat het om een volwassene, denk dan aan datgene wat de jarige typeert. Misschien organiseer je wel een feestje  voor een wijnkenner of iemand die verzot is op champagne? Dan zal niet alleen de juiste drank kiezen op je feest belangrijk zijn maar ook alle decoratie. 

Welk thema je ook kiest, schaf ballonnen aan die helemaal passen binnen het thema. Van gouden ballonnen tot een ballon in de vorm van een unicorn, … Het kan allemaal. Bespaar zeker niet op de hoeveelheid ballonnen want ze kleden meteen de ruimte aan en geven een feestelijke touch aan de locatie.

Liefde 1

Praktisch & leuk

Op een kinderfeestje voorzie je best een leuke activiteit. Heb je een thema als Lego gekozen, dan kunnen de kinderen hiermee aan de slag gaan. Laat hen een bouwwerk naar keuze maken en geef ze als cadeautje op het einde van een kinderverjaardagsfeestje een Lego-diploma. Zorg zeker voor het lamineren van het diploma zodat ze er langer van kunnen genieten en het thuis kunnen tonen. 

Vergeet ook niet om bewegwijzering aan te brengen bij de locatie. Maak een leuke pijl die je lamineert zodat hij bestand is tegen alle weersomstandigheden. Hang de pijl goed zichtbaar voor de genodigden, zodat ze meteen weten waar ze moeten zijn voor het feestje.

Om feeststress te vermijden, maak je op voorhand een lijstje met alle praktische beslommeringen. Telkens je een taak hebt afgewerkt, kun je het afvinken op de lijst. Genieten maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.