14

nov

Sweetlivingshop 3
In Lifestyle \ Hotspots, Interieur, Lifestyle

Passiescore:

Zo geniet je ook in de winter van je tuin

Door Redactie

Het is best lekker als je in de winter kan blijven genieten van je tuin. Heb je een tuin overkapping en vind je het ook lekker om buiten te genieten van winterse avonden? Een tuinkamer laat je eigenlijk het gehele jaar genieten van de winter. Ook in de maanden als het buiten frisser is en nat is. Met alle wanden gesloten ben je beschermd tegen alle weersomstandigheden. Met een glazen schuifwand kun je de tuin ook mooi afsluiten. 

Warmte

Je kunt je tuinkamer ook mooi uitbreiden met leuke accessoires voor de winter. Ideaal voor de winter zijn heaters, waarbij de warmtebronnen een aangename temperatuur geven. Of bijvoorbeeld mooie LED-spots in laten bouwen zodat je leuke sfeerverlichting kunt aanbrengen in verschillende kleuren. Ook een houtkachel of een gezellige vuurkorf geeft meteen al een winters en gezellig sfeertje! Het is een fijne plek om te ontspannen in de winter. Vaak is de tuinkamer ook de lichte en uit glas opgebouwde ruimte die je voor veel verschillende doeleinden kunt gebruiken.

Gezelligheid

Winterse gezelligheid met glühwein en marshmallows om te poffen? Warme chocolademelk en/of kaasfondue? Het zijn de winterse momenten, die je lekker buiten kunt beleven vanuit je tuinkamer. Een beetje het wintersportgevoel creëren en een feest zoals kerst en sinterklaas in je tuinkamer vieren? De inrichting maakt dan wel het verschil. Fijn kunnen zitten, is een must. Een goede loungeset is noodzakelijk of gewoon een lekkere fauteuil. Aankleden met zachte dekentjes en kussens om in de bank of stoel te leggen. Een echte relax fauteuil met massage is helemaal een genot. Een vloerkleed zorgt voor extra sfeer en knusheid. En kaarsjes geeft de winterse sfeer helemaal een accent. Of sfeerverlichting, die je kunt veranderen door kleuren te wisselen in een bepaalde stemming of sfeer maken, waar je je dan op dat moment het prettigst bij voelt. En een mooie kamerplant of zijden bloemen maken de gezelligheid helemaal af.

Sweetlivingshop 3

Comfort

Comfort is het belangrijkste. Trek lekker je huispak aan, doe een comfortabele hoodie of iets anders aan wat je fijn vindt zitten. Of misschien haal je jouw wollen kersttrui wel uit de kast tijdens de feestdagen en de voorbereiding daarop? Lekkere sloffen of warme winterlaarzen. Als het maar gemakkelijk en comfortabel is. Dan maak je jouw tuinkamer tot jouw winterse paradijsje waar je ook in de koudste tijd van het jaar lekker kunt vertoeven en je terug kunt trekken voor veel rust. Wat vind jij het leukste om te doen aan jouw tuinkamer en hoe heb jij deze ingericht? Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.