15

jun

Liefde 1
In Lifestyle \ Gadgets

Passiescore:

Meer weten over sextoys?

Door Redactie

Sextoys zijn de laatste tijd erg populair. Zowel mannen als vrouwen vinden meer en meer hun weg naar speeltjes voor in de slaapkamer. Online vind je dan ook een groot aanbod aan seksspeeltjes, of je kan naar de sekswinkel gaan voor persoonlijk advies. Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij sommen nog eens de leukste speeltjes voor je op.

Speeltjes voor mannen

Voor mannen is er heel wat keuze. De masturbator is ontzettend populair, maar heb je al eens gehoord van de Fleshligt? Bij mannen ongetwijfeld de favoriet onder de sextoys. Het doet wat denken aan een zaklamp, maar benadert heel goed het gevoel dat je bij echte seks hebt én je kan het op lichaamstemperatuur brengen voor een extra aangenaam gevoel. Wil je graag eens een speeltje testen zonder daar meteen veel geld aan te hangen? Dan is is de Tenga Egg iets voor jou, want deze masturbator in de vorm van een ei is bedoeld om één keer te gebruiken en vervolgens weg te gooien. Misschien ben je al wat ouder of heb je veel stress waardoor een erectie voor jou niet altijd vanzelfsprekend is. Of kan je niet optimaal van seks genieten omdat je erectie niet lang aanhoudt. Dan is de cockring dé oplossing voor jou en je partner omdat deze ring ervoor zorgt dat je erectie steviger aanvoelt en ook langer aanhoudt. Tot slot is ook een kunstvagina een aanrader. Tegenwoordig bestaan er kunstvagina’s met verschillende vibratiestanden.

Speeltjes voor vrouwen

Ook voor vrouwen is er heel wat in de aanbieding wat sextoys betreft. Wist je dat deze speeltjes de laatste jaren ook veel vrouwvriendelijker geworden zijn? Heb je al eens een vibrerend ei geprobeerd? Zo’n eitje glijdt makkelijk naar binnen en door de trillingen raak je snel opgewonden. Met de afstandsbediening kan je makkelijk verschillende vibratiestanden en -patronen uittesten. Of je kan de afstandsbediening aan je partner geven en de controle volledig loslaten. Een ander leuk speeltje is de vibrator. Daar heb je natuurlijk veel verschillende opties, maar dé topper is de Satisfyer Pro 2 die je clitoris maximaal stimuleert zodat jij in geen tijd je hoogtepunt bereikt. Als je dit speeltje in huis hebt, heb je eigenlijk geen partner meer nodig.

Speeltjes voor koppels

Voor koppels zijn er heel wat speeltjes op de markt. Hoeven jullie niet zo nodig een speeltje, maar zoeken jullie naar manieren om het toch iets spannender te maken in de slaapkamer? Begin dan met een massagepakket. In zo’n set zit massageolie en kaarsjes of zelfs glijmiddel, voor wie het wat meer mag zijn. Je kan elkaar ook verrassen met een erotisch cadeaupakket. Voor ieder wat wils!

Liefde 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.