17

jun

Slapen 3
In Lifestyle \ Special

Passiescore:

Bescherm je goed tegen de zon met deze temperaturen

Door Redactie

Het ziet er echt naar uit dat het echt zomer gaat worden de komende dagen. We zijn onze tuin al snel zomerklaar aan het maken. Oriënteren op een nieuwe loungeset voor in de achtertuin, de watertafel voor de meisjes weer schoonmaken, zodat ze heerlijk kunnen kliederen met water en het zwembadje weer op te zetten. Laat die mooie temperaturen maar komen! Maar een parasol is het eerste wat we gaan aanschaffen. Hoe kun je je zelf nog meer beschermen tegen de zon van de komende dagen?

Bescherming 

Zeker voor onze meisjes is het belangrijk om ze goed te beschermen tegen de zon. Iets wat we echt deze week willen kopen, is een parasol. Solero parasols zijn echt een blikvanger voor je tuin en de Fratello Pro heeft nu onze voorkeur. We vinden het belangrijk dat onze meisjes in de schaduw kunnen zitten tijdens de hete zonuren van de dag. Zeker tussen twaalf en drie uur ‘s middags is het belangrijk om uit te zon te blijven. Natuurlijk stimuleren we zo veel mogelijk om een middagdutje te doen, maar de oudste heeft daar de laatste tijd steeds meer moeite mee.

Slapen 3

Zonnebrand to the rescue 

Ook hebben we standaard zonnebrand bij de hand en stimuleren we om een Dooky zonnebril te dragen. Niet dat dit altijd even gemakkelijk is, want ze doen de zonnebril nogal graag af. In het water proberen we zoveel mogelijk UV-werende kleding te dragen, zodat de UV-straling niet wordt doorgeaten. En soms een extra shirtje of zwemkleding aan. Zeker kinderen tot een jaar kun je beter helemaal uit de zon houden. Wellicht een idee om de box of kinderstoel buiten te zetten? Voor de kinderen gebruiken we zonnebrand met beschermingsfactor 50, het liefste zo hoog mogelijk. Ook ideaal is om je kleintje een half uur voordat hij/zij naar buiten gaat in te smeren, zodat het goed kan intrekken. Ook onder de parasol is het belangrijk om je kindje in te smeren. En smeer je kleintje om de twee uur in, want direct na het zwemmen is zonnebrand niet altijd waterbestendig. Ook kun je via de speciale app de zonkracht op jouw locatie downloaden, zodat je in één oogopslag ziet hoe sterk de zon is en hoe je je het beste moet beschermen.

Natuurlijk gaat deze week ook de barbecue aan. Heerlijk en gezellig om buiten te eten en te genieten van dit prachtige weer.

Solero 1

Wat zijn jouw tips om je tegen de zon te beschermen?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.