30

sep

telefoonhoesje
In Lifestyle \ Gadgets

Passiescore:

Smartphonehoesjes…wat is nu handig?

Door Redactie

Smartphonehoesjes… er zijn zoveel verschillende dat je soms niet weet wat nu handig is om te kiezen. Het meest praktische is natuurlijk een hoesje dat je kunt dichtklappen, zodat het scherm niet snel beschadigt. Daar kun je bovendien je rijbewijs, groene kaart, je bonuskart en bankpas in kwijt.

Als ik echter mijn telefoon middels een magneet in de auto wil bevestigen, moet ik een hoesje hebben dat niet direct openklapt. Die houdt je ook wat gemakkelijker vast tijdens het bellen, fotograferen en videocalls. Je kunt daar ook screenprotectors bij kopen voor extra bescherming van je touchscreen.

Wisselen van hoesje 

Om een beetje fashionable te zijn, wissel ik regelmatig van hoesje. Nou ja… eigenlijk gewoon omdat ik mijn telefoon nogal intensief gebruik als blogger. Filmen voor YouTube, foto’s voor Instagram, portretfoto’s voor bij een blogartikel, checken van de statistieken, mailbox bijhouden en natuurlijk het nodige whatsappverkeer. Mijn iPhone 8 Plus meldt me geregeld hoeveel schermtijd ik de afgelopen week had en dat is behoorlijk veel. Dat hoesje slijt dus ook gewoon heel rap. En dan wil ik weer een nieuwe. En vor mijn iPhone 8 Plus hoesje heb je nu vele leuke nieuwe varianten. Wat vind jij belangrijk bij een telefoonhoesje?

Iets hips. Iets dat bij mijn tas en mijn jas past. Iets dat matcht met de uitstraling die ik op dat moment beoog. Zo heb ik nu een Case-Tastic hoesje met botanische print. Dat is nu heel hip (ik heb er ook inpakpapier van gekocht laatst) en zo lijkt het net alsof ik ontzettend milieubewust en duurzaam ben enzo. Ben ik ook. Althans, volgens de statistiekjes van mijn energieleverancier.

Ik ben heel benieuwd wat voor hoesje jij hebt en hoe vaak je dit wisselt?

Dit artikel is geschreven door Marguerita van Marstyletelefoonhoesje. Regelmatig schrijven wij voor elkaars blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.