13

nov

woonex
In Lifestyle \ Geen categorie

Passiescore:

Nieuw filiaal Woonexpress: Utrecht!

Door Wendy Versteeg

WoonexpressDe succesformule van het woonwarenhuis Woonexpress kent geen weerga. Deze maand opende zij het negende filiaal aan de Vrieslantlaan in Utrecht. Toch wijkt deze vestiging iets af van de andere: een kleinere behuizing met een even ruim assortiment aan meubels, woonartikelen en accessoires. Het accent bij het nieuwe filiaal ligt vooral op inspiratie, sfeer en beleving. Want niets is zo leuk om met een paar nieuwe items, je interieur per seizoen een verfrissende boost te geven. Deze nieuwste aanwinst van Woonexpress vormt daarmee een goede aanvulling op de drukbezochte Utrechtse woonboulevard Kanaleneiland.

Styling van je huis

Waar andere vestigingen van Woonexpress doorgaans 6 tot 8000 m2 beslaan, heeft deze kleinste telg binnen de familie een oppervlakte van zo’n 2500 m2. Hoewel de winkel een stuk kleiner is heeft Woonexpress Utrecht net zoveel als de grote filialen te bieden. Naast het volledige Woonexpress assortiment meubels, is er ook een ruim aanbod aan accessoires en kleine woonartikelen te vinden. Handig voor interieur liefhebbers die graag vaker per jaar van inrichting veranderen, maar hier geen groot budget voor willen uitgeven. Want van een nieuwe lamp, een paar mooie vazen of een nieuw vloerkleed wordt iedere kamer direct gepimpt. Woonexpress voert meer dan 1000 accessoires voor in huis en bij de nieuwe vestiging in Utrecht zijn deze ook direct uit voorraad leverbaar. Bij iedere ingerichte ‘inspiratiekamer’ waar het winkelend publiek langsloopt, staat een stelling met de artikelen die in de stijlkamer zijn gebruikt.

 woonvTrends in wonen

Met de opening van Woonexpress Utrecht verschijnt ook een primeur: het nieuwe Woonexpress Magazine, boordevol ideeën en stijltips aan de hand van de vaste stylisten van Woonexpress. Een trend die dit najaar in veel Nederlandse huiskamers gaat terugkomen is ’Wereld’s Wonen’. Omdat we steeds verder op vakantie gaan, wordt onze woonstijl en smaak sterk beïnvloedt door andere culturen. Woonexpress biedt daarom een keur aan betaalbare creatieve artikelen, een mix van levendige prints, en natuurlijke materialen met etnische invloeden. Maar ook de najaarstrend waarbij landelijk met industrieel wordt gemixt. Woonexpress speelt hierop in met robuuste en comfortabele meubels, natuurlijke kleuren en materialen zoals hout, linnen en grof geweven stoffen.

 Inspiratie

Al bijna 5 jaar is Woonexpress met filialen in Amsterdam Westpoort, Amsterdam Zuidoost, Barendrecht, Beverwijk, Duiven, Waalwijk, Rotterdam en Den Haag een grote speler op woongebied in Nederland. Bij Woonexpress vind je de laatste woontrends zoals complete woonkamers, topkwaliteit keukens maar ook fraaie verlichting, wanddecoratie en de leukste woonaccessoires, direct uit voorraad leverbaar. De koers die Woonexpress met deze nieuwe vestiging in Utrecht inslaat is inspirerend, met veel nieuwe verrassende woontrends tegen een betaalbare prijs; de vaste kenmerken van Woonexpress.

 

Locatie:                                Vrieslantlaan 20A

                                                3526 AA Utrecht

Website:                            www.woonexpress.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.