12

nov

bookz
In Lifestyle \ Musthaves

Passiescore:

Musthave app: BOOKZ

Door Redactie

Oké, zeg eens eerlijk? Hoeveel foto’s heb jij op je telefoon staan? En ze zijn allemaal te leuk om te verwijderen, toch? Oh, kijk wat een mooi natuurplaatje (klik, foto). Ah, kijk hoe lief mijn hondje ligt (klik, foto). En ga zo maar door. De foto’s die ik op mijn mobiel heb staan, hebben een eigen verhaal en vind ik te waardevol om te verwijderen. Maarja, wat heb ik eigenlijk aan die foto’s? Met de nieuwe musthave-app BOOKZ kun je direct vanaf je smartphone een fotoboek maken! Ideaal!

De nieuwe BOOKZ app biedt een makkelijke manier om al die dierbare momenten vast te leggen en terug te kijken. Met BOOKZ maak je snel en gemakkelijk een leuk en persoonlijk fotoalbum met 20 foto’s van je telefoon. Het album is binnen 2 dagen klaar en bij jou thuisbezorgd. Voor jezelf, voor vrienden, voor familie. Kortom: een leuk en persoonlijk cadeau!

In 5 stappen klaar

Hoe de BOOKZ app in z’n werk gaat is echt heel easy. Hieronder zie je in 5 stappen hoe jij je persoonlijke fotoalbum maakt. Klik op de afbeelding om een instructiefilmpje te bekijken.

5stappenplanbookx

Voordelen BOOKZ

BOOKZ heeft vele voordelen. Ik zet ze even voor je op een rijtje:

  • Simpel: Je bent in 5 stappen klaar met je eigen persoonlijke fotoalbum
  • Professioneel: Het fotoalbum is van hoge afdrukkwaliteit
  • Spontaan: Het fotoalbum bestaat uit 20 foto’s
  • Gebruiksvriendelijk: De app is geschikt voor alle iOS en Android telefoons
  • Handig: Het formaat van het album is 17,5 cm bij 17,5 cm en 1 cm dik
  • En tot slot: BOOKZ is een gratis app!

De BOOKZ-app is gratis te downloaden in de App store of Google Play. Een BOOKZ fotoalbum is te bestellen voor slechts € 11,95 exclusief verzendkosten. Voor meer informatie over BOOKZ kun je terecht op de website of hun Facebook.

Ik vind het echt zo’n leuke app! Even snel een fotoalbum maken van de leukste foto’s op je mobiel! Ideaal als cadeau voor de feestdagen. Of hè kijk nou, een cadeautje van mezelf voor mezelf onder de kerstboom! Wat vinden jullie van deze nieuwe musthave app? Gaan jullie ‘m gebruiken? We horen graag jouw mening!

Liefs, Laura Waals

1 Reactie

Jose

25 februari 2019 om 23:26

Weet jij of bookz nog bestaat kan er niks meer van vinden
Wil graag nog 2 boekjes bestellen
Gr jose

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.