9

nov

voor8
In Lifestyle \ Geen categorie

Passiescore:

PassiePreview 10

Door Tamara Schellekens

In de wekelijkse PassiePreview laten we zien wat er de komende week allemaal gaat doen. Aan het begin van de week geven we jullie een kijkje achter de schermen van Passievrouwen. Je ziet er welke nieuwe producten we gaan testen, we plaatsen persoonlijke foto’s en filmpjes en we laten je zien wat we gaan doen. Als je ons op Twitter, Facebook en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto’s misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk mee naar de foto’s van alle previews.

Tamara: Maandag en dinsdag heb ik het lekker rustig en ga ik veel schrijven. Maar ook lekker sportief bezig zijn: een avondje tennissen, een bezoekje aan mijn masseur en de personal trainer op dinsdag en donderdag. Donderdagavond ga ik genieten van een heerlijk zevengangendiner van Floor 17 (met vier keer sporten per week mag dat best een keertje!). Ik heb de laatste weken enorm leuke kookproducten en kookboeken ontvangen en heb deze week weer tijd om lekker te koken! Vrijdagavond staat de topper in het vrouwenvoetbal op het programma: de Ajax Vrouwen spelen tegen de vrouwen van PSV/FC Eindhoven. Het wordt een gevarieerde en gezellige week!

PP 10-14Good food book Post NL 

Wendy: Stiekem zit ik al behoorlijk in de kerstsferen. Dit komt door alle mooie producten, die ik de afgelopen week heb ontvangen in het kader van de feestdagen. Prachtige make-up, cadeautjes en nog veel meer! Dinsdag ben ik weer in de kliniek van Dr. Frodo kliniek. Passievrouwen heeft een enorme leuke samenwerking met deze bijzondere kliniek waar ik persoonlijk nog eens heel blij van ben geworden.

PP 10-3PP 10-1Fleur: Deze week is een drukke week. Ik hoop als eerste dat mijn gezicht zo snel mogelijk back to normal is, want ik ben naar de kaakchirurg geweest en ik ben net een hamster. Verder ga ik naar een leuk evenement van Neutral en er komen weer veel leuke artikelen online, bijvoorbeeld van Sleek!

Wat gaan jullie allemaal doen deze week? Genieten van het prachtige weer in de maand november? Wij wensen jullie een hele fijne week toe! Volgen jullie ons al op Facebook, Twitter en Instagram?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.