20

apr

sfeerbeeld palestro-final
In Lifestyle \ Hotspots, Interieur, Lifestyle

Passiescore:

Wegdromen in de tuin

Door Redactie

Nog even en dan wordt het weer mooi weer. Naar buiten, zonnetje en goed beschermen. Sinds dat we twee kleine meisjes hebben, is één van de eerste nieuwe aankopen dit jaar een nieuwe parasols. Maar er zijn zoveel mogelijkheden? We hebben echt even de tijd nodig gehad om ons te verdiepen welke goed bij onze tuin past. Solero heeft veel mogelijkheden. 

Zitgelegenheid

We hebben de tuin vrij basic gehouden met vooral veel steen, kunstgras en twee soorten terras. Een met een overkapte veranda en een terras in het zonnetje waar we lekker aan kunnen eten. Een grote lange houten tafel met zes stoelen en in de overdekte veranda een lekkere loungebank. Lekker veel plek om te loungen en te relaxen in deze zomer. En nu we toch niet weten of we deze zomer naar het buitenland kunnen, is het wel zo leuk om je in je eigen tuin lekker te voelen.

Kindervermaak 

Ook voor de kinderen zijn we er niet aan ontkomen om toch een trampoline aan te leggen. We zien het bij familie en vrienden en daar hebben de kids zoveel plezier van. Een leuke kleine glijbaan is ook een mooie toevoeging aan de tuin. En daarnaast nog een aantal rekstokken, die manlief nu in coronatijd gebruikt om ook zijn dagelijkse oefeningen te doen. Het oefenen in de schuur naast ons huis wordt soms toch een beetje saai en dan is sporten in de buitenlucht wel zo aangenaam.

Parasols

En de oudste rent en huppelt al speels door onze tuin, maar ons jongste meisje wil ook genieten van de warmte, maar kan net pas kruipen. Dan is het een optie om de box of het inklapbare campingbedje buiten te zetten met deze zonnige dagen. Een parasol is dan echt een must. Een zweefparasol is in deze situatie een goede oplossing, omdat dit soort parasols vaak kantel- en draaibaar zijn. Tevens ziet zo’n model er ook nog eens modieus uit.
Het prettige bij een zweefparasol is dat deze mast aan de zijkant staat en niet in het midden staat. In de meeste gevallen staat deze aan de vlakke kant. Je hebt nu de mast ook niet in het schaduwvlak. En je kunt de parasol gemakkelijk draaien zodat je altijd schaduw hebt. Wel zo ideaal bij een meisje met een gevoelige huid, waar eigenlijk bij voorkeur geen zon in de buurt mag komen! Ook zijn deze parasols erg stijlvol en passen ze prima bij onze tuin. En als we ooit groter gaan wonen en een zwembad krijgen, zouden we wegdromen onder zo’n Palestro pro.

Wat voor parasol heeft jouw voorkeur? sfeerbeeld palestro-final

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.