16

jul

Fotocadeau.nl
In Lifestyle \ Cadeautjes, Gadgets, Interieur

Passiescore:

Zo geef je een persoonlijk tintje aan de kinder- en meisjeskamer – bijzondere ideeën

Door Redactie

Word jij ook helemaal blij van de zomer en de hitte die eraan komt? Of lig je inmiddels al lekker op het strand van Ibiza of ben je heerlijk aan het genieten van het campingleven in de Franse Ardeche? Voor de een is vakantie naar het buitenland op en top genieten en de ander blijft lekker thuis. Vakantie vieren in Tuinesië of lekker binnen genieten van je nieuwe interieur. Je kunt je interieur weer een leuk persoonlijk tintje geven met je vakantiegeld van deze zomer. Hoe dan? Wij veranderen deze vakantie de meisjeskamer van onze oudste naar een echte meisjesdroom. 

Ledikant

Onze oudste meisje is toe aan een grote meisjeskamer. Ze klimt uit haar ledikantje, gooit alle knuffels uit haar bed en legt haar slaapzak op de grond om te gaan slapen. We hebben het middagdutje er ook maar af gehaald, want ze ging ‘s avonds pas heel laat slapen. Dat zal ook wel te maken hebben met het mooie en warme weer en het feit dat het lang licht blijft.

Persoonlijke foto’s

Toch laten we ook de persoonlijke touch terugkomen op de grote meisjeskamer. We hebben zo een foto van haar met ons als ouders en deze is zo leuk en herinnert ons aan mooie momenten, dat we deze foto willen hergebruiken in de meisjeskamer. Heb je wel eens aan een muurkleed gedacht? Wat dacht je van een muurkleed bekijken op Fotocadeau.nl? Het is heel bijzonder want je kunt het zelfs wassen en strijken! En ook is het in alle maten mogelijk, zelfs XXL. Het wandkleed geeft een heel persoonlijk effect en ziet er heel natuurlijk uit.

Fotocadeau.nl

De zee 

Toen we toch eenmaal waren begonnen, hebben we besloten om het meteen goed aan te pakken. Ook een muur willen we graag laten behangen met het thema van water en de zee wat in haar kamertje terugkomt.  We wisten het niet, maar ook kun je zelfs behangpapier laten drukken van een foto. Dit hadden wij nog nooit gezien. Afwasbaar behangpapier! Erg handig als de kinderen er met hun handen lekker op hebben gekliederd. Ons jongste meisjes is soms nogal scheutig als ze weer een crème heeft gevonden. Pas vonden we dit terug op ons slaapkamerbehang.

Boekjeskast

Naast het nieuwe ledikant met nieuw unicorn dekbedovertrek en vrolijke zeepaardjes knuffels hebben we wand met boekjes ook nog laten staan. Hier hebben we ook de leukste foto’s van de babyshoot en de eerste foto’s van de echo. Zo blijft de babykamer toch nog een beetje in herinnering. Wat wordt ze groot, ons meisje! Welke herinneringen heb jij op de kinderkamer staan?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.