4

jun

Auto 2
In Lifestyle \ Lifestyle, Musthaves

Passiescore:

Drie schattige kleine auto’s die jij wilt hebben

Door Redactie

Ze zeggen vaak dat de auto voor een man een verlengstuk is van hun personaliteit, of wellicht ook van iets anders. Maar als vrouw weet je natuurlijk ook wel waar je in gezien wilt worden. Ook jouw auto moet aansluiten bij wie jij bent. Daarom hebben bespreken we drie schattige kleine auto’s die je gewoon wilt hebben.

Opel ADAM

De Opel ADAM doet een beetje denken aan de Opel Corsa van vroeger, alleen hij is nog wat lieflijker gevormd. Het lijkt op het eerste gezicht een simpel ontwerp, maar er valt van alles aan de personaliseren al voor je aankoop. Je dak kan in drie verschillende tinten, de wielen en grill kunnen in zes verschillende kleuren, het interieur zelf kan in vier verschillende kleuren met negentien verschillende interieurdecors. Bij dat laatste kun je ook nog eens kiezen voor – hou je vast – een sterrenhemel! Daar bovenop kun je ook nog eens kiezen uit vijftien verschillende stoeldesigns. En raak je er toch weer een beetje op uitgekeken, dan kun je altijd nog andere auto velgen online kopen.

Peugeot 108

De Peugeot 108 ziet er net wat meer functioneel gevormd uit dan de ADAM, maar het blijft een schattig autootje. Te meer omdat het mogelijk is om hem te pimpen met een elektrisch stoffen schuifdakje. Zo kun je er heerlijk onder de blote hemel mee toeren. Daarnaast kun je hem in zeven verschillende thema’s krijgen. Bijvoorbeeld met pied de poule-motief, Schotse ruit-motief, met bloemmotieven in street art, met two tone-kleurstelling, of met combinatie van lijnen en kleuren. Verder is hij in acht verschillende kleuren te kijken, waarvan we zelf het aubergine-paars wel erg mooi vinden.Auto 1

Renault Twingo

De Renault Twingo is een snoepje die stiekem ook een beetje stoer is. Voor nieuw appeal heeft de Franse autoproducent dit model opnieuw uitgevonden. Hij is nu in zeven verschillende en vrij snoezige kleuren te krijgen van chocoladebruin tot zonnig geel of baby blauw. Maar daar houdt de lol niet op. Binnen is de Twingo kleurrijk bekleed en ook het design van het dashboard maakt dit autootje verre van saai: je hebt de keuze uit een dashboard met het uiterlijk van een witte golfbal, een soort Moulin Rouge boudoir of een lieflijke babyblauwe slaapkamer. Daar wíl je toch gewoon in rijden?

Even doorsparen dus voor jouw ultieme autootje. Gelukkig zijn kleine auto’s doorgaans ook redelijk betaalbaar in vergelijking met die bakbeesten waar mannen vaak de voorkeur aan geven, dus misschien hoef je niet al te lang te wachten voor het zo ver is en je in jouw droomauto kunt rijden!

1 Reactie

SmithSew

17 juni 2021 om 07:06

Sputnik V vaccination has begun in Slovakia. The distribute of the Russian vaccine to the countryside was accompanied nearby a country-wide insinuation and led to the abandonment of Prime Woman of the fabric Igor Matovich and a revamp of the government. As a culminate, the wilderness received the Russian vaccine, ignoring the aristotelianism entelechy that neither the European regulator nor the WHO has furthermore approved it.
In neighboring Hungary, which approved the profit of Sputnik in February as the anything else in Europe, more than 50% of the matured citizenry has already been vaccinated; in Russia – a scant more than 10%. In Slovakia, five thousand people signed up in place of the Sputnik vaccination.
This doesn’t really suit me. Maybe there are other options?. You can read another article on this area of study at this association https://oleole.rabaty.fun

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.