11

jul

Deck 2
In Lifestyle \ Hotspots, Lifestyle, Musthaves

Passiescore:

Nieuwe hotspot om lekker te eten, drinken, slapen en aan te meren: Deck Amsterdam

Door Redactie

Met deze zomerse temperaturen is het heerlijk om lekker te varen in Amsterdam. En als je dan ook nog kunt aanmeren bij een van de leukste chille terrassen? Aan het Tolhuiskanaal is Deck geopend, in Amsterdam Noord waar je gemakkelijk met de boot kan aanleggen. Je kunt er bovendien lekker eten en drinken, zowel cocktails als mocktails en genieten van een leuke DJ of andere activiteiten en evenementen. De place to be deze zomer!

Lekker eten en drinken 

Streetfood bites staat er op het menu deze zomer en dat betekent dat je gezellige kleine hapjes kunt delen. van falafel tot ‘Takoyaki Octopus Balls’ en de lekkerste bitterballen tot ‘Sticky Karaage Chicken’. Ook voor een goed en wat meer gevulde gerechten kun je hier terecht, zoals de in Oedipus bier gemarineerde ‘Half Chicken’ en de ‘Oyster Mushroom Ramen’. En een verfrissend drankje? Oedipus biertjes, speciale cocktails zoals de ‘Noord’ met jenever, munt, limoen en suiker en alle klassiekers zoals de Negroni, Mai-Tai en Bramble.

Deck 1
Deck 4

Je kunt er ook lekker jouw borrel vieren om het weekend te vieren of lekker op zondag komen brunchen. Geniet van een uitgebreid menu met gerechten als Eggs Benedict of Chicken Waffles  en ga voor  twee uur ‘bottomless’ met gratis cava en cocktails.

Varen

Er is voldoende ruimte op de steiger om aan te meren. Gezellig en goed ingericht meubilair om na je boottocht even gezellig bij te komen en te relaxen. Je bereikt Deck Amsterdam gemakkelijk via de pont of Centraal Station. Ook het hotel YOTEL biedt ruime en lichte kamers om te overnachten met een prachtig uitzicht op de stad. Het is een gewilde locatie, waarbij je slim design en creatieve technologie met elkaar combineert. Ethiek, taal en design vertaalde in kleine maar prachtig ontworpen kamers, waar alles in zit en je echt een designkamer hebt. Goede tip voor een overnachting in Amsterdam!

Deck 2

Adres & openingstijden

Deck @ YOTEL Amsterdam, Asterweg 33, 1031 HM Amsterdam

Deck 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.