22

dec

Liefde 1
In Lifestyle \ Lifestyle, Musthaves

Passiescore:

Trouwkaarten: trends, stijlen en ‘a personal touch’

Door Redactie

2022 was het jaar van de trouw. Verliefde koppels legden noodgedwongen hun trouwplannen tijdens corona aan banden. Na twee jaar was het tijd voor een inhaalmanoeuvre. En daar zijn we blij om! Een goede planning is key. Ken je de trouwdag en locatie? Dan is het tijd voor het drukwerk zodat je buren, collega’s, vrienden en familie hun agenda op tijd kunnen blokkeren voor jouw grote dag. Nodig je gasten op een originele manier uit met de volgende tips. 

Trouwkaarten op maat: kies het materiaal, de vorm en kleur

Misschien droom jij al van kleins af aan van jouw trouwdag en heb je over elk detail al goed nagedacht. Weet jij perfect hoe je trouwjurk en ring er moeten uitzien? Dan heb je misschien ook al zitten tobben over het design van jouw trouwkaarten? Heb je een thema tijdens de bruiloft? Trek het mee door in je design. 

Trouwen 2

Welk type ben jij? 10 trends op een rij 

  1. Klassiek en tijdloos: a touch of gold
  2. Klassiek en tijdloos: a touch of silver 
  3. Magisch botanisch
  4. Eenvoudig en minimalistisch 
  5. A splash of colour: kies voor kleur 
  6. Met een hoek af: ovaal, rond, hartjes, trapezium, … 
  7. Een houten uitnodiging voor goed geluk 
  8. Extraatje: nooit genoeg versieringen
  9. Ecologisch verantwoord: duurzaam- of kraftpapier. Kraftpapier is een biologisch afbreekbare en recycleerbare papiersoort. Ideaal als je zo je steentje wil bijdragen.
  10. Een trouwkaarten set. Is het niet satisfying dat alles bij elkaar past? Kies voor een hippe kleur en trek die door op de save the dates, de trouwuitnodigingen en bedankkaartjes.

Trouwuitnodigingen zelf maken: ga voor een persoonlijke touch

Wil je zelf je trouwuitnodiging maken? Ga aan het ontwerpen. Is jouw huwelijksaanzoek vastgelegd op camera of heb je een vakantiekiekje waar de liefde vanaf spat? Geef jouw trouwuitnodiging een persoonlijke touch met een fotocollage of jouw favoriete foto. Ga voor een ‘ooooh’ of ‘kijk nu hoe lief’ als jouw gasten de brievenbus openen. 

Trouwkaarten bestellen van getalenteerde designers

Word je moe van zoveel keuze en laat je het ontwerp van je trouwkaart liever over aan experts? Dan zijn er veel hippe designs waar je met enkele kleine edits de kaart kan personaliseren. Mooi en toch praktisch! 

Welke (trouw)kaart jij ook trekt, het is de aankondiging van een life changing en sprookjesachtige dag. Houd je eigen trouwuitnodiging ook zeker bij. Trouwkaarten zijn een leuk aandenken en kan je mee in het fotoalbum plakken of in de doos met herinneringen steken. 

Liefde 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.