16

aug

artis 2
In Lifestyle \ Gadgets, Musthaves

Passiescore:

Wat te doen met je vakantiefoto’s? Vijf Leuke ideeën

Door Redactie

Wanneer je op vakantie gaat wil je de gebeurtenissen het liefste vast leggen op de gevoelige plaat. Je wilt de foto’s bewaren als mooie herinnering en om thuis nog eens even lekker na te genieten. Tijdens de vakantie maak je dan ook heel veel foto’s die je deelt op social media, maar verder doe je er meestal niet zo heel veel meer mee. Toch zijn er veel leuke manieren om je vakantiefoto’s op een leuke manier te bewaren, zodat je het vakantiegevoel nog vaak kan herbeleven. Je kan dan nog eens heerlijk terugdenken aan die mooie momenten, die heerlijke cocktails en die spannende belevenissen. 

Maak een fotoalbum van je vakantiefoto’s 

Hoewel het erg voor de hand liggend is, is een fotoalbum maken van je vakantiefoto’s misschien wel het meest leuke om te doen. Tijdens het maken van het album denk je al terug aan die heerlijke vakantieperiode, maar je kan het album er natuurlijk ook gewoon af en toe eens bijpakken. En wil je een echt kunstwerk? Sla dan het maken van een online album over en plak je foto’s fysiek in. Bewaar je bonnetjes, je tickets voor musea en andere dingen die je eenvoudig in het album kan plakken. Maak een dynamisch boek met meer dan alleen foto’s. Wil je het helemaal persoonlijk maken? Schrijf dan een persoonlijk verhaal in het album of laat je reisgezelschap een verslag schrijven. Leg het album op een prominente plek en laat iedereen meegenieten van je mooiste avonturen. 

artis 2

Hang je mooiste foto’s aan de muur 

Wil je een echte eyecatcher aan de muur bevestigen? Kies dan je mooiste vakantiefoto en laat deze printen op canvas, hout of aluminium. Kies het materiaal dat het beste bij je interieur past en droom weg bij dat mooie beeld. Geniet nog lang na van je vakantie en zwijmel lekker weg bij de gedachte aan dat mooie strand of die ene heerlijke cocktail. En krijg je gasten over de vloer? Dan mag je ongetwijfeld vertellen over dat prachtige kunstwerk aan de muur. 

Maak een collage van je mooiste foto’s 

Kan je niet kiezen welke foto je op gaat hangen of neer gaat zetten? Maak dan een fotocollage van je mooiste vakantiefoto’s. Deze collega kan je online maken, maar je kan natuurlijk ook lekker zelf knippen en plakken. Bovendien kan je er dan ook andere materialen in verwerken, zoals zand, schelpen of een mooie veer. En wat dacht je van mooie droogbloemen die je vanaf je vakantiebestemming hebt meegenomen? Alles is mogelijk en je kan je creativiteit de vrije loop laten. Een collage kan overal ophangen en neerzetten zodat je nog eens terug kan denken aan die fijne vakantie. Blijf de sfeer proeven en geniet nog even lekker na. 

Houd je belevenissen bij in een reisdagboek 

Is schrijven je hobby? Maak dan een echt reisdagboek. Zo weet je zeker dat je niets meer vergeet van die fijne vakantie. Wissel verslagen af met mooie foto’s, documenten en ander materiaal en maak een heerlijk herinneringsboek. Beschrijf je avonturen, je gevoelens en je ervaringen en creëer het ultieme persoonlijke boek. Deel met trots je belevenissen en leg je hele reis tot op de details vast. 

Ga voor een digitale fotolijst 

Wil jij foto’s graag laten zien middels een fotolijst? Kies dan voor een digitale versie. In een fotolijst kan je doorgaans maar één foto plaatsen, maar in een digitale liefst kan je er wel honderden kwijt. Wissel de foto’s af en bestuur de fotolijst met een app. Wissel de foto’s zo vaak als je wilt zodat alle leuke momenten voorbij komen. En wil je een foto een tijdje vastzetten? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.