3

feb

naamloos
In Sport \ Evenementen

Passiescore:

Are you ready for the Electric Run??

Door Jolijn Sijsenaar

Na het succes afgelopen jaar van de Color Run, brengt Net 5 dit jaar de Electric Run naar Nederland. In Amerika is de Electric Run al jaren een fenomeen en dit jaar proberen ze ook Nederland te veroveren. Vorig jaar liep je bij de Color Run in een regen van kleurpoeder en stond de 5 kilometer bekend als de Happiest 5K on the planet. De Electric Run kan hier natuurlijk niet voor onder doen. Bij de Electro Run komen ze met een lichtgevende swingende variant op de Color Run waarbij de afstand ook 5 kilometer is.

Als je al een tijdje in je hoofd hebt om mee te doen aan een hardloopwedstrijd dan is de Electric Run de ideale start. Bij de Electric Run draait het om gezelligheid, gezondheid en verbondenheid. In tegenstelling tot andere hardloopwedstrijden gaat het er bij de Electric Run niet om de beste tijd neer te zetten. Het is alles behalve een gebruikelijke hardloopwedstrijd. Het gaat om de levenservaring en het plezier. Voor deze run hoef je dus niet maanden lang te trainen. Of je er nu 20 of 50 minuten over doet, het maakt niet uit! Wel is het een goede motivatie om het hardlopen vol te houden.

>naamloos1

Wat kun je verwachten?
Knallende beats en dansende lichten die een ‘electric’ wonderland creëren.  Als deelnemer ben je gekleed in neonkleuren en de hoofdrolspeler van een fantastische runshow.

images

Hoe werkt het? De deelnemers rennen ‘s avonds in fluorescerende, neonkleurige sportkleding door vijf verschillende werelden vol muziek en kleur. Het parcours is prachtig verlicht, de lopers zijn gekleed in neonkleuren en maken onderdeel uit van een show vol licht en geluid in een elektrisch lichtkunstwerk.

naamloos

Wanneer en waar?
29 maart op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Omdat Net 5 15 jaar bestaat sluiten ze af met een knalfeest met muziek en een spectaculaire lichtshow. En….Are you ready voor de Electric Run? De inschrijving begint op 5 februari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.